11 April - Hata!

Skånetrafiken.

va e de? jo, företaget som har hand om skånes buss och tågtrafik, det är dyrt, äckligt, korkat, enorm propaganda, och styrt av tjocka, svettiga idioter!

Att åka från Hjärup till Lund kostar 36 kronor. 72 kronor fram och tillbaka, hur i helvete ska dem kunna nå sitt mål att folk ska ta tåget före bilen. Om man är fyra vuxna som ska till malmö kostar det alltså totalt 288 kronor för dem att åka dit och tillbaka, visserligen lite mindre med Due/familj biljetter, men ändå.

det ÄR faktiskt billigare att åka taxi till staffanstorp från hjärup än ta bussen. ganska imponerande.

igår skulle jag och Olof åka till kävlinge. Vi visste att dem byggde om spåren i lund, så det var ersättningbuss som gällde. Vi tog tåget in klockan 17.00 för att handla lite och sen åka till kävlinge. Vi hade läst oss till att det skulle gå en buss typ 20 över 5, den skulle vi ta. När vi kommer in till Lund så ser vi att skånetrafiken ställt fram skyltar med inofrmation. Vi fatta iiingenting för dem besrev allt så luddrigt. Men vi fick iaf fram att fram till klockan 6 ska det gå bussar, och efter 6 börjar tågen rulla igen.
Sen går vi till busshållplatsen och väntar där. när klockan var 5 i 6 så kommer äntligen bussen. den 20 över hade ännu inte kommit. När vi ska kliva på så säger busschauffören att han slutar nu och att inga fler bussar går.. scysst liksom! Då går vi in på stationen och träffar en tant som upplyste oss om att det gick ett tåg klockan 17.51.. alltså inte "efter 6" som det står på skyltarna. Nästa tåg går 18.51 .. vi blir lide lakka och springer bort till några ordningsvakter och frågar om det finns nån nisse som berättar hur vi ska göra. Men dem är ruuuskigt otrevliga och skriker på oss å grejer. jävla idioter.. När vi förklarade vad som hänt så upplyste en av dem oss,
 "har ni kollat 123an då? har ni det? , nä men ni borde kanske göra det istället för att ta upp våran tid" .. jävla pattfejs.

Iaf så går vi bort och kollar 123an. men liksom. den gick bara typ kl 07, 13, och 22, så det var inte till så mycket hjälp, vi upplyste vakten om detta, han bara fnös och gick vidare.

vi tog tåget 18.51 tillsammans med våra ragg (14åringar).. vi föll för dem när de rökte och var så coola. Vi konstaterade att den ena hade potential att bli en 10, men när vi kom på att dem är 20 när vi är 26 så var dem inte lika coola längre. ööe liksom.

2 av 3 gånger så kunde jag inte betala med mynt i biljettautomaterna. vad i helvete är det? de var en spärr för hålet ! fakk det liksom!

Kommentarer
Postat av: chily

JA samma hände mej när ja skulle ta tågaet hem

de stod 10 över o då slapp ja byta i lund mNE NEJ inget jävla fitttåg kom så där satt ja i 1 timme o vänta OCH ja kunde inte teycka någon jävla fittbiljett för de hålet för myntet som du skrev var blockerat... ORKA!

2009-04-12 @ 16:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback