9 December

Jag är inte skitbra på att uppdatera min blogg, något som kan vara den vanligaste meningen i bloggvärlden med. Jag skriver oftast bara när jag har nåt att säga och det är inte jätteofta som jag orkar framföra det jag har att säga i ett blogginlägg. Idag är en sån dag där jag egentligen inte har nåt att skriva om men skriver ändå för att hitta inspiration.

Satan vad tråkigt skånsk vinter är. Allting är brunt och i allmänt dassiga färger och gräsmattorna har en konsistens som närmast kan beskrivas som en blöt tvättsvamp.

Jut det! det finns ju en sak jag regera som fan på häromdagen. Tiger Wood har ju varit med om en liten olycka nära hemmet i vår kära Amerika. Direkt går media igång på högvarv och skickar ut rykte efter rykte. Har människorna ingen skam i kroppen?
Dagen efter olyckan hette det att Elin Bråkat med Tiger strax innan, dagen efter kunde man läsa olika versioner på tidningarna. De handlade allt emellan droger till att hon varit en hjälte och bankat sönder rutan med en
-håll i er nu, dam dam dam- GOLFKLUBBA

fyndigt... Nu ska Elin tydligen lämna den stackarn. Vadi hel friden har TIGER WOODS gjort för att förtjäna sån här smutskastning, killen tillhör de få jättekändisar som lever ett helt normalt liv vid sidan om och aldrig skapar rubriker.

Cristiano Ronaldo

Jag hatar den jäveln..
Han är en Sjukt bra fotbollsspelare, men han filmar på tok för mycket för att bli bäst igen. Om man bidrar så starkt till att förstöra sporten, som filmingar gör, så ska man enligt mig inte kunna bli utmärkt till Världens bästa spelare. Att han sen inte kan tygla sitt humör alls gör inte saken bättre. Det fanns en artikel på Sportbladet idag där det stod att han själv sagt att han gör 3000 situps om dagen. Och jag ska nu släppa en bomb som kommer få världen i gungning.

HAN ÄR BÖG, eller vad sägs?


Jävligt snygga, bruna, välvaxade ben, OMG he´s my hero <3


Nu ska jag upp till Makki och spela Xbox i flera timmar!

2 December

Shit nu är de strax jul för bövelen.

Såg på nyheterna igår att Obama valt att skicka mer folk till afghanistan.... Varför?
Det fanns tydligen lite bad guys där som Usa inte tyckte om. Det börjar lukta lite rasism mot arabvärlden tycker jag.
Han skulle skicka ytterliggare 30 000 soldater dit för att hjälpa de 70 000 som redan finns där.

Dock är det lite intressant att Barrack Obama Fick Nobles fredspris för att han bland annat drog tillbaka större delen av de amerikanska trupperna från irak och just Afghanistan.
Och hans svar på detta är att skicka dit dem igen?


LinaFina

Idag har jag på mig linas svart och vit-randiga strumpor. Najs!

Nu blir det förmodligen svinsprutan, sen fotboll och därefter Lina, sen fotboll igen.

Måste ringa och boka tid till visningen också! jepp, vi har tagit ett steg till mot att flytta till egen lägenhet.