22 Juli

O geeez va länge sen det var nu ..  som vanligt får jag säga att jag ska bättra mig, men som vanligt är det ganska tomma ord tror jag.

Jag förstår inte svensk sjukvård. Fick en faktura hem från UMAS i Lund på 300 kronor. Det var från i April då jag fick sitta i 9 timmar på akuten och lida som fan. För att sedan bli inkallad, få pencillin, och bli hemskickad.
Vad är det som kostade 300 kr? jag låg på en säng och hon pillade lite på min knöl. Mitt 300kronorsbesök kostade alltså 2 meter papper från sängen och ett par plasthandskar,
Rätt köttigt tycker jag?
eller är de så att man betalar för deras tid också? räcker inte 298 kr för 10 mins behandling för att de ska få en anständig lön?
Köp nytt datasystem så dem kan ge mig en ungefärlig tid då det är min tur. IStället för att säga "det är bara 2 patient framför dig, men det är inte säkert att det blir din tur för det" i typ 7 timmar.
Att dem inte skäms!

Mina ändur är de vackraste och bästa ändurna som finns.

på lördag är det bunkern! jag ska skita alkohol efter den kvällen! jävlar va jag är laddad!

Vad är det som är så coolt med tuggummi ? alla klagar på fjortisar hit å fjortisar dit, men när det väl kommer till kritan så drar alla levande ungdomar upp mobilen och kollar nånting när dem känner sig generade i sällskapet, eller att dem inte får tillräckligt med uppmärksamhet, u name it..
Samma sak med dessa jävla tuggummin. Tjejer, har ni så dåligt självförtroende så ni tror att in har dålig andedräkt 24/7? visst, det är gott som fan me tuggummi, men det är inte direkt kul att tugga som en jävla idisslare dagarna i ända, så vad är det slutgiltligen som gör att man så maniskt fortsätter att lägga pengar på nåt så onödigt?


sorligt vad Kviborg och Johansson på svenska fans är Real inriktade. skrattretande nivå på deras senaste blogginlägg
http://www.svenskafans.com/spanien/artikel.asp?id=143120

8 Juli

äh., din fubbick

Fubbick e ett najs ord. Ful udda bög brud inte cancer kuk!, där var jag klyftig

Vad fan gjorde Queen Latifa på scen igår vid MJs minnesceremoni? lite överflödigt tycker ja. Hon såg itne ens ledsen ut.

Lägg märke till min hyllning av the king på min bild upstairs.ritkigt cooolt i think.
Omtenta på lördag. orkar shiiden . vill inte pluga! ska nog ut å springa en runda istället. mycket bättre än att plugga. det är ju ganska gay faktiskt!  


Fan vad kul det är att L å A är  i skåne. Shit helt galet. blir rörd bara jag tänker på det! Kommer mer utförligt senare men nu är jag lite för trött för att tänka.

Såg en artikel i skånskan idag på jobb. En bil brann upp förra månaden nära en väg. Den har alltså stått där i en månad och ingen pallar göra nåt åt den. Den är helt jävla röd av rost och det finns inget kvar på den mer än just rost.. *ändå har kommunen såna jävla regler. Dem måste besiktiga den först innan dem bslutar sig för att lägga pengar p åatt bogsera bort den.
besiktiga en sönderbränd bil? really?
kom å tänka på Kaj Åke "kajan" Hansson, när han ska beskriva en sönderbränd bil i hipp hipp

"vad kan man säga om denna?, en 4 på kaross å på väghållning? :) , haha, skämt åsido skämt åsido Denna bilen är inte bra. den är kass!"