11 november

Jag mår ärligt talat riktigt illa. och nej jag är inte sjuk, det är bara det att Stockholm finns och i Stockholm bor det väldigt många idioter. givetvis finns det många idioter överallt men i Stockholm har dem en tendens att gilla uppmärksamhet och har en start vilja att sticka ut! dem vill vara kungar över alla dumma idioter i landet.

idioter som attackerade assyriskas (4!!) spelare med flaskor och knytslag, som tvingade Andi Toompuu att uppsöka sjukhus efter smällar mot huvudet. Det är skandal att något sådant överhuvudtaget kan och tillåts ske.

Det var också motbjudande att tusentals instormande så kallade fans ställde sig framför Assyriska-klacken och hånade dem med rasistiska ramsor, svordomar och uppvisade långfingrar. Detta är typexempel på vilket håll Supportermentaliteten i huvudstaden har gått åt. Detta är resultatet av Black Armys utbrott på de svenska arenorna och av Svenska fotbollsförbundets jävla meseri! Jävla skithuven!
Det är ohederligt, skandalöst och pinsamt för Djurgården, Stockholm och hela Sverige. bögjävlar!
Vi talar om ett lag som vunnit och säkrat en allsvensk plats(!) och inte ett förlorande lag.

det kvittar hur mycket böter djurgården får, Det kommer ändå bli ett hån mot Assyriska. 100, 200 eller 500 000 kronor kommer inte att upprätta den förlorade hedern då deras spelare misshandlades på fotbollsplanen.
Någonting som inte ens i den värsta av alla idrottsvärldar får ske.
Spelare är heliga. De är ens hjältar.

Straffen är på tok för låga och tama i Sverige, jämfört med andra europeiska länder samt UEFA. Det är för enkelt att skylla på några idioter eller en handfull rötägg. Att DIF godkänner en planstormning är inte acceptabelt. Föreningen måste ta sitt straff och det kännbart. bör tilläggas att de godkände faktiskt en planstormning för att undvika bråk. jävla idioter. Aiks klack sprang direkt över planen och ställde sig och hånade IFKs klack. givetvis. vad väntar dem sig? och givetvis gjorde Djurgårdens likadant.

poängavdrag och eventuellt degradering är enda lösningen.

först då inser dessa huliganer att de skadar sin klubb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback