19 November

shit mina vänner. jag har så mycket att skriv om.

Jag har ju varit några vändor till hälsomedicinskt center här i hjärup. Det är alltså den nya vårdcentralen som med facit i hand är skitGAY!

Jag har under en längre tid haft problem med att andas med näsan. jag har även haft väldigt oregelbunden feber och var under våren och sommar ständig täppt i näsan. Efter en jävla massa om och med så fick jag en tid i somras någon gång då jag berätta för honom om min oregelbundna snuva och att jag ibland nyser typ 8 gånger irad och att jag kan vakna översnivog men att de alltid försvinner när jag varit vaken i 5 minuter. Jag sa även att mina kompisar skaffat katt och att jag ofta är snuvig när jag är där. Den doktorn förklarade för mig att jag stensäkert hade pollen och kattallergi. Jag tyckte dock att ett allergitest hade varit najs men han ansåg att det inte behövdes så jag fick en nässpray som hjälpte mot typ de mesta, betala 300 spänn, sen var de finito.

Efter ett tags användning märkte jag att den inte hjälpte ett skit och att det mest sved i näsan.
Mamma blev då skitförbannad och ringde och boka en ny tid. Jag fick en tid för ca en månad sen. Då hade jag en betydligt bättre doktor som iaf var rolig att ha å göra med, den andra saknade helt social kompetens. Han kolla i min näsa och hittade stora polyper som täppte igen det mesta i min näsa. han förklarade att jag bara hade 1/3 av normal andningskapacitet och att dessa polyper växer när jag intar ryggläge. när man ligger ner samlas de mesta av blodet i huvudet, men när man vaknar så kommer blodcirkulationen igång på en annan växrl och på grund av detta så pendlar de mellan söndertäppt och helt fritt.
Han frågade hur det gått med nässprayanvändande och jag sa att jag skött de exemplariskt. Sen fråga han:
Den andra då?
vilken andra frågade jag, då visade sig att den andra dumma jävla doktorn glömde berätta för mig att jag skulle skaffa ytterligare en nässpray, han skrev dock upp de i deras databas, men glömde på nåt sjukt sätt framföra detta till mig. shit asså.
Dem tog även ett blodprov för att se om jag är allergisk mot nåt. skitbra tänkte jag för allergier måste väl bli upptäkta då.
Sen fick jag en tid hos en näsläkare på lassarettet i Lund, betala 300 spänn, - finito.

Jag var hos läkaren nu iveckan och fick reda på massa grejer.

Jag har fan inga polyper i näsan!
är dock jätteallergisk mot Gräs och björkpollen!
vårdcentralen skulle ringa när dem fått reda på svaret på mitt allergitest. det har gått en månad och dem har fortfarande inte ringt. Jag tror inte dem har upptäkt nåt. jävla hussor.

I våras var jag ju där med svinont i röven. Då klämde hon lite å hade ingen aning om vad de var. Så berätta jag vad jag trodde det var för jag hade gjort  lite research. Då googla hon de och hitta en typ wikipedia sida där det klart och tydligt stod att det bör behandlas direkt med pencillin eller operation. Hon gav mig en tid hos en rumpspecialist i Hjärup en vecka senare. Efter en sömnlös natt ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade om jag blivit rätt behandlad. Dem skicka in mig akut för att få bort den. Hade det gått en vecka till så hada ja varit tvungen att operera mig men nu slapp jag undan me sjukt tunga droger.

Det enda nån doktor nånsin gjort rätt däruppe är nu sist när han gav mig tid hos en näsdoktor.


Jag har ju även börjat jobba som vikarie på Hjärup skola. Det är skitkul och jag trivs sjukt bra!
Det finns dock såna riktiga skitungar som borde få en smäll.
Efter Sveriges nya tramslagar att inga problemungar ska få speciell hjälp då detta anses dikriminerande kan man än en gång bestämt säga att dem som bestämde detta aldrig varit ute på skolorna och sett hur mycket dem förstör för andra barn.

en av ungarna på skolan kan inte ha ett lätt liv. När han inte roar sig med att ta sönder klasskamraternas leksaker, sandtorn, eller slåss, så sätter han sig på klassens fotboll och vägrar flytta på sig, kissar på sig i klassrumet för att därefter springa runt näck och vägra ta på sig, eller hälla ut en klasskamrats glaspärlor i en avloppsbrunn.
Allt detta skedde på en enda dag. Och då hade jag inte ens honom i klassrummet.
Skäller man på honom riskerar man att han springer i väg. Tar man tag i honom så riskerar man att förlora jobbet. Låter man han få som han vill så blir alla andra barn ledsna.
VAD fan ska man göra. Det enda vi kan göra är att säga till hans föräldrar. När han då ska bli hämtad så visar de sig att föräldrarna skickar hans 2 år äldre syster för att göra den sysslan.

Fan vilka svin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback