29 September

Jag hatar vår huvudstad.

jag har alltid hatat Stockholm. Dem har en jävla stockholmsmentalitet som säger att de alltid ska vara större bättre och vackrare än resten av Sverige. Jag hatar det.

Hammarbys ledning skicka ut ett öppet brev till allmänheten om deras situation.:

"I onsdags fick en tioårig flicka bland Gais supportrar en sten i huvudet som kastats från en Hammarbysektion. En sexårig pojke, som hade oturen att hålla på Gais fick lämna vår arena omgiven av fullt utrustad kravallpolis. Det dröjer innan han kommer tillbaka. Hans pappa som felaktigt blev tagen för huliganism, har gått på Bajens matcher i trettio år. I tidningen City proklamerade pappan igår bojkott av våra matcher till dess buslivet är borta. När tidningen frågade vad vi tyckte om pappans beslut var vi tvungna att säga att vi både beklagade och förstod det. En sexårig kille skall inte behöva ha polisskydd för att ta sig hem från en fotbollsmatch. Ingen åskådare skall behöva de"

word.

"stockholm i mitt hjärta"


Ge mig det så kan jag köra opp de en galax i analen po daj!

Alla fotbollsspelare som väljer att spela för AIK är väldigt speciella människor. exempler finns det många av, till exempel
Dulee Johnson:

Dulee ligger i kontraktstvist med AIK under vintern 2006/2007 och har uttalat sig kritiskt i media. Då hotas Johnson. Hoten är så allvarliga att Dulee lämnar Stockholm och för en tid gömmer sig med sin familj på annan ort.
Kort därefter återvänder han dock till Aik och fortsätter spela där. Vad är det  som lockar egentligen? Jag hade hellre spelat i BP. Avgå Dullan. Avgå..

Allmänna idrotts klubben. AIK.
Spelar i Svart och Gult. Mörka färger. färger som lag väljer för att de ser farliga ut. Lite dark force liskom. Givetvis är detta något som lockat till sig de farligare supprotrarna. Givetvis ser man coolare ut i en svart tröja med gula detaljer än i en grön å vit. Eller varfr inte Himmelsblått?
Detta är den klubb som Stockholm,. Vårt högvarter, lägger fram som den största klubben i Sverige. Inavel?
det var förr Folkets lag i Stockholm. För det var bara där folk gilla dem. Dem har alltid varit en skitförening som inte vunnit nånting jämförelse med andra lag. Alla som säger emot kan ju tänka på att de får äran att spela på vår sletna nationalarena. Sug på den karamellen du.

Djurgården är bara Brats. verkligen bara Brats. Finns inte mycket mer å säga. Mycket lång hår å snettbackslick. aa.
Djuuurgåååååår´n .  lök.
'
Avgå.

Hammarby har varit det lag jag respekterar mest i sthlm. Fram till häromdagen när de försökte storma vår läktare.. jävla idioter.
Släng in dem på livstid och servera bara en svettig spettekauga ti maud så dem får lära sig hur man uppför sig i Skåneland!
'Det är trots allt en ära att få beträda vår fina arena.

Brommapojkarna.. jaa.. pojklag.. söta är dem iaf =)

Fördelningen i Stockholm är glasklar.

Mff fansens nya namn är MFF-familjen. Finns det något mer talande för hur en förening ska fungera? dock har det dykit upp lite skit nu, men inget är allvarligt. det är bara nonsens.


Huliganer är bara mesar. Det är 5 pers som går längst fram och viftar med näven och ser farliga ut.

Resten av klungan är bara 15 åriga sillamjölkar som trotsat mammas utegångsförbud för att se ointelligenta ut. Det är ju bara det dem gör? ser ointelligenta ut.




























Jag älskar Lina <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

FYFAN VAD BRA INLÄGG!!!

ska man nu visa någon av dom lagen respekt är de hammarby helt rätt även om deras klack har blivit lite waaakkkko00 senaste åren.

2009-09-29 @ 22:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback