6 September

Jävla go kväll igår!

Sverige har superzlatan! Har hört många som säger och skriver att det zlatan gjorde kunde vem som helst gjort, men där kan man inte ha mer fel! i det läget hade 9 av 10 anfallare i världen gått upp å nickat, men inte Zlatte! Hade mittbacken nickat bort bollen så hade Zlatan sett ut som en nolla och folk hade beskyllt han som lat för han inte gick upp å nicka, men men. Med facit i hand var det väldigt rutinerat gjort.. Och avslutet var ju bara kanon. klart han fatta att målvakten skulle ta den så han maga in returen. ZuuperZlatan asså!

Jag tycker fortfarande Lagerbäck ska avgå!
Gång på gång visar han prov på sin egen inkompetens. Jag förstår inte vart han vill komma med Taco-Anders på mitten? fattar nån hur medioker han är internationellt sätt?
Jag står fast vid att Ungern hade bättre lag på pappret än Sverige igår!

Elmander gör inte mål? förstår inte nånstans hur Lasse tänkte när han satte in honom istället för Berg. Det är såna defensiva tänk som leder till 0-0 matcher (Albanien). Spelare ska väljas efter dagsform, inte gamla meriter! Elmander är fan så dålig i Fulham att dem köpt in en ny spelare i sista minuten! Elmander gör ju inte mål!

Det är lite som Ofere i MFF... Vistt han är stor och stark, men inte fan gör han mål! vad har en anfallare för uppgift egentligen?

När man värvar en anfallare är det fan det första man kikar på. Gör killen mål? har han spelförståelse och målkänsla nog för att göra mål?
Inte fan har Ofere eller Elmander något av de egenskaperna. Dem bara springer och försöker undvika att se dumma ut. Sen är det alltid nån pantad "expertkommentator" som förklarar hur jävla bra dem va i EM 2004....


Mikael Nilsson hör heller inte hemma i landslaget. Jag har ingen aning vem vi ska ta in istället, men han håller fan inte måttet! sa det hela matchen igår, och klart som fan det var han som sabba en rensning som ledde till straffen!!

Svenska landslaget är inte tillräckligt bra! så är de fan bara! visst vi kan mjölka 1 poäng mot portugal, men det är bara för vi kan förstöra deras spel på ett effektivt sätt. men det är fan inte fotboll! man kan inte leva på enpoängsmatcher hela jävla tiden.
vi har bara 4 spelare som håller internationellt. Det är Zlatan, Berg, Elm, och Källström. resten spelar i mediokra ligor som Danmark, Grekland, Schweiz, och Sverige!

Jag hävdar bestämt att Lars Lagerbäck inte gynnar vårt landslag sett till en 10årsperiod. Jag menar, vem ska han ha som "säkert kort" när Anders Svensson och Daniel Andersson inte längre finns med? Att det tar så jävla många år innan man lyckas övertyga Lars att man är värd en plats är fanimej inte klokt. Kolla på Rasmud Lindgren. Han spela sitt livs fotboll i börjarn på förra året. HAn hade spelat till sig en startplats i Ajax och livet lekte! Men ändå så valde vår vän Lars att kalla in en jävla boråsare till match istället! och efter en dålig period i Ajax är han nu huttad i soporna.  Jag ser inte logiken.

Och sen när en av våra ytterforwards skadar sig, vad gör man då? normala människor hade kallat in en annan ytterforward, men inte Lars. Han sätter ner Elmander istället. Han är ju säkert så jävla mycket bättre än alla andra. motivering? "han kan springa"

Den dagen Lars Avgår eller blir sparkad kommer vi ha några riktiga skitår med landslaget. Det är jag helt övertygad om! Kolla under de 6 år som Lars varit förbundskapten. snittåldern på spelarna är fan skrämmande.

Samma sak gäller målvaktsposten. Nu på landslagsturnén till Usa så var ju inte Isaksson med. Vem får stå då ? jo 34 årige Rami Shaaban. Killen har gjort 16 matcher i landslaget i sin karriär. Ser Lagerbäck framtiden i Stackars Rami? killen spela 3 matcher i Arsenal och tror han är stjärna.

har säkert skrivit massor med fel, men jag är bitter. stå ut.


fortsättning följer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback