30 Maj

Igår var det lite krök! jag däcka tidigt som satan.

Anna spelar guitar hero.
Makki sover.
Mattias å FJ är i stadsparken.
Och jag pratar med en väldigt trevlig kille från supras.

JAg måste nog uppdatera min blogg lite oftare mina trogna läsare.

Wåååtöööh!

20 Maj

Baddabam! Inte mycket i mitt huvud just nu.
Det har varit en omtumlande dag med Malmö, SexDrive, och Big brother.

Efter att ha sett sexdrive igen så är jag helt slut. Det var länge sen jag skrattade så mycket och jag känner mig halvt utmattad.

Katten är helt sjuk i huvudet nu! den har jagat och ätit insekter hela dagen och efter att insekterna tagit slut (hon käka upp dem) så går hon roar sig på annat sätt.. Just nu hör jag henne gå lös på badrummet. Det rafsas, och dunsas om vartannat..
Stackars Anna som ligger och sover i rummet brevi..


15 Maj

Idag vaknade jag i stp, blev körd hem av mamma, sen ringde dansken och ville ha sällskap på korpenmatchen, så jag joinade henne, sen åkte jag hem, käkade, blev hämtad av anna, och nu är jag i stp igen.

Skola imorgon!






En kväll med Makki och Anna.
Nu kommer en del äckliga saker som borde vara cencurerat , men jag känner att chily måste ta del av detta.


ett urval om våra funderingar:

"om jag sprutar mig själv på magen. vad hade hänt om tjejen snortat upp de? typ stopp i näsan?"    (Makkis!)

"Om man tuggar på sagge, kan man inte ta död på dem simmarna då och göra satsen otjänlig?"        (Annas!)

"Om man sprutar en tjej i gumpen, vart tar satsen vägen när det är finito? typ korkar det igen? Eller har gumpen en sorts stupränna?"     (Mickes!)

ändå ganska intressanta frågor.. Vi är säkert jättekonstiga, Men hur kul hade det varit om man inte kunnat prata om allt.

14 Maj

Ja mina vänner. Jag fick ett litet ryck och tänkte att jag vill att min blogg ska vara lika cool och hipp som alla andra. Jag ville ha bilder och sånt skit, men allt blev pannkaka.

Hela skiten blev vit och jag vet inte hur man ändrar tillbaka,, så nu får man leva med att det ser ut såhär ett tag  tills jag har pallat ändra det.

12 Maj

Connan ringde mig klockan halv 3 inatt. Han hade precis kommit hem från ett 16 timmars jobbpass och ville snacka av sig. Skitbra nu när jag också jobbar där så man kan snacka lite skit å så.. Jag kunde ändå inte sova, så det var kanon.

efter en timme säger jag : Men du.. ska vi inte fortsätta dehär imorgon istället? vi ska ses om 3 timmar för du ska bli opererad liksom.

"just fan.. det låter ganska logiskt."

så vi la på och fick oss 3 timmar sömn innan vi åkte in till Lund för operation.

Jag blir så otroligt irriterad. Varför skapar dem en sån himmelsk dryck som MER jordgubbäpple (den rosa), om dem inte tänkt göra den i halvlitersformat. Det är typ som att retas? jävla stil tycker jag!
Avgå!

Djurgårdsnötterna fick för sig att börja slåss på flyget hem till råttboet. vad är det liksom?
Avgå!

En idiot fick igår för sig att köra i full fart på fel sida av vägen över öresundsbron. Det slutade precis som vanligt. nuff said.
nä, inte avgå på han!
Avlid!

Idag fick jag en lite rolig räkning från telenor. Jag hade använt det abbonemanget i TVÅ dagar förra fakturamånaden. Då var vi ju i Danmark! Jag skickade 5 sms och pratade i telefon i ca 2,5 min. för smsen blev det 15 kr och för samtalet en femma.
lägg därtill att jag har 199 kr att ringa för.

"Totala avgifter    - 94.22 kr"

.....................?

AVGÅ!

Jag blev skitlakk och sa till mamma att jag skulle stämma dem. När jag lugnat mig Ytterst lite (jag vill skälla ut dem, medans jag hade ångan uppe) så ringde jag till kundservice. Jag bemöts av dehär

"Beräknad kö tid ÄR.... 25 minuter"


VA? 

Avgå som FAN!
Björne, TrollkarlsTobbe, Ruben Rausing, TandFen, Linda Rosing, Evert Taube, Fröken ur , hela jävla högen, AVGÅ!


Fakk detta, jag drar och tränar!

11 Maj

Nu har jag varit kass med att uppdatera. Men bara för Lina var stark och orkade med de, så ska bannemej jag också göra det.

Nu har jag tänkt igen. Och när jag tänker, så brukar jag inte tänka på så normala saker. Det är ju det som är fördelen med huvet, att det man själv tänker på får ingen annan reda på. Men idag ska jag bjuda på lite grejer. Brainstorma helt enkelt.

Vad är det egentligen med raggning?
nä, det är fan inte min grej iaf. Jag har nog aldrig raggat på någon, för jag vet inte hur man gör och jag pallar inte ta reda på det. Jag anser att om man inte vet, så blir det bara patetiskt om man försöker. Men tjejer minsann dem vet hur man får killar på fall. Dem bara kör upp tuttarna i fejset så har dem kuk för kvällen. Sen har vi dehär med dansen.
Av någon mystisk anledning ska de alltid dansa porrigt med tjejkompisen för att de någonstans fått för sig(av alla amerikanska teenmovies) att detta skulle vara hett. helvete heller... 
Det ser oftast ut som två av Paris Hiltons utsmyckade chiuauor som juckar i otakt. Inte sexigt at all. Men det är ju bara min åsikt.
Att Tjejer alltid lyckas ragga upp en kille är ju tydliga bevis. Att tjejen i fråga ser ut som Fillippa Bark, och killen som Brad Pitt är ju bara ett resultat av att "KuddenÖverHuvetMetoden" fungerar. Och det är vi väl alla glada över?
 
Å seriöst.

vad händer när denna snubbe lyckats dra med sig Fillippa hem? Plagg efter plagg hamnar på golvet och innan man vet orden av det släpps BH:n till marken - och tuttarna likaså. De där fylliga, uppnosiga bomberna börjar snarare likna ett par ledsna mandariner som legat i solen för länge.
Absolut, snubben hade säkert inte klagat i vilket fall som helst,

Killar gillar tuttar!

Tror ni det hade funkat om tjejen haft uringning där bak istället? en fin rumpa är ett måste på en tjej. Jag brukar tänka på hur jag tror den känns.
 
är den mjuk eller lite åt det hårda hållet, är det sån man vill bita i, eller är det sån man vill klappa?, den måste vara klämbar. 
Jag och Makki hade en jävla bra diskussion om rumpor en gång i tiden. Vi gillar mjukisbyxor, för då framhävs rumpans form och dimensioner.
När man ser en riktigt fin och klämbar rumpa så vill man ju veta hur den känns. Borde man inte kunna gå fram och fråga om man kan få sig ett nyp? kan visserligen misstolkas, men om man lägger fram det bra så borde det fungera.

hmm..

rumpor ska behandlas med ömhet!

4 Maj

Idag har jag varit med Connan hela dagen! vi har allltiiiid faaaaaaantastiskt roligt!

Jag blev attackerad på bilddagboken av en kåt jävla tjej. Hjälp mig! hon är svinskabbig och har säkert alla möjliga sjukdomar som man kan samla på sig under årens lopp...

Lånar ett citat från Connan som är min personliga favorit:

Aldrig att jag doppar min dase i den där tio år gamla syltburken!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ooo jag gråter!


Vi lyssnade på hits for kids som vi brukar! FAAAAN va bra vissa låtar är!!

http://www.youtube.com/watch?v=AJNRgjphT4o

3 Maj , lök

kolla in IfUSeekLizzie på bilddagboken. den tjejen gillar verkligen Britney Spears

3 Maj , debatt

Igår när jag var i Danmark med Danne, tvillingarna och Olof så kom det upp en väldigt bra diskussion mellan mig och Olof.

Jag är extremt FÖR kärnkraft, och han var extremt MOT.

Dett ger upphov till att jag måste skriva av mig lite, så är det inget som intresserar er så sluta läs nu.

Jag kan för mitt liv inte förstå varför vi ska avverka kärnkraften. Det ger så otroligt mycket el och kommer aldrig nånsin kunna ersättas av något. Detta i en tid då framtidens bilar drivs på  just EL. Att använda argumentet att OM det går åt helvete så går det riktigt åt helvete, är enligt bara bevis på ens egen inavel. Och om vi gör verket extremt säkert så är det enda egentliga hotet förutom den mänskliga faktorn, Terror!
Då kan vi ju egentligen argumentera MOT enorma fotbollsarenor som blir bara större och större, med att OM nån får för sig att landa ett flygplan där så dör typ sjukligt många människor, för att inte nämna den mediala uppmärksamheten.

- Något som Al Qaida i högsta grad använde i WTCattacken. Vem fan skulle veta vem Usama Bin Laden var, om han istället för att kapa flygplan, använde en självmordsbombare i typ Ahfganistan som skulle dödat 18 pers... Det hade nog inte ens stått i Metro (gratistidning) ?

Och om vi nu skulle skita i kärnkraft, var skulle vi få el ifrån ? ska vi sätta människan först genom att skapa fler vattenkraftverk som dödar miljontals djur varje år.
 
Seriöst, hur hade det sett ut med ett vattenkraftverk i Höje å?

Jag tror nog att om Afrikas människor fått välja mellan kärnkraft eller inte så hade alla varit FÖR.
 Där kommer vi till den andra poängen med det hela. PENGAR!
Sjukt billigt med kärnkraft. Åt helvete med allt annat!
I sundet utanför Malmö står numera ett 50-tal vindkraftverk. Syns om man kör över till Danmark typ mot Tyskland. Jag tycker dem är SKITfula! (det var så hela diskussionen tog fart). det hade krävts 2000 sådana vindkraftverk för att ersätta elen från barsebäck.
Om man tänker på att dem behöver minst 100 meter mellan varandra för att fungera, så hade ytan för dessa varit 40000 km2 stort. Det är lika stort som Danmark. Och då snackar vi att ersätta Barsebäck .
- Sverige har 3 kärnkrafverk till.

Är det då så illa ?

Helvete männsikor. Kom ut från Grottan och käka fläskkotlett från min eldrivna grill istället för att käka dina barn. Inavel är inte min grej.

***

Imorgon kommer Connan hem från Åre!! FAAAN VA NAJJS! Glorias å supa !