30 Augusti

Klockan är nu 01.28 och jag har precis tagit en dusch med Lina. Vi hatar spindlar och brukar dränka de som besöker badrummet men idag lät vi en jävel komma undan.
Vi anser att märket Acne har ett väldigt äckligt namn så vi kom på ett namn till underkläder.

Mens!

"mamma jag vill ha ett par menstrosor i julklapp" 

nuff said! nu ska vi sova! Imorgon kommer Karro 

29 Augusti

Idag har jag varit och firat Sandra och sedan suttit på Glorias mellan typ 5 och 8. Mycket fotboll, god öl och mat.

Nu när Lina är inne och bajsar, så tänkte jag ta tillfället i akt å skriva om snoppar. Varför har vi en snopp egentligen? hade det inte räckt med en lite tentakel som man för in i en lucka nånstans i det motsatta könet?
Jag kan tycka att det är ganska onajs med snopp ibland. Den är ivägen, blir stor, blir liten, blir ifrågasatt, och ibland älskad som få.
Jag undrar om det är sant att negersnoppar är större än andras. Något som är sant är iaf att den krymper vid användning av anabola steroider. Det brukar vara det flitigaste samtalsämnet i bastun på gymmet. Penispump måste ju va ett jävla hittepo. billigare, skönare, och lättare att skaffa en flickvän som kan suga som en igel. Stackars gymbögar.

Stackars araber. Hur ska mannen kunna se om kvinnan är nåt å ha? hon skymmer ju det mesta och sminkar sönder det resterande. 

Lia bra att bli bortgift då. kanske är därför dem fortfarande accepterar sånt. vad vet jag liksom. 

Michael Jackson hade ett sovrum på 370 km2 .. lök ? mitt är i runda svängar på 15 km2 och jag är lycklig ändå.

Jag hatar Real Madrid. jag hatar dem. jag hatar dem.


Jag älskar Lina.

27 Augusti

Idag har varit en helt ok dag hittills.
Jag vaknade vid 7 imorse brevi Lina. kissnödig som fan. jag gick på dass.

Det var ruskigt kallt i mitt rum så jag stängde fönstret och dök ner under täcket. Lina spann som en katt, och det är alltid mysigt. Jag älskar Katter. och Lina.

Jag vaknade igen runt 11. Jag försåtr inte vad det är som gör att man alltid vaknar samtidigt? Lustigt. Lina drog igång datan å började spela harpan medans jag ringde Chily. Vi bestämde att vi skulle bowla vid halv 2, Spikat!
Jag gick ut i köket och hämtade alla frukostverktyg sen avslutade vi med frukost framför teven och vänner säsong 1 episod 7-8. Vi ska se alla!!
Eftetr frukosten gjorde vi oss i ordning och begav oss till tåget. I Lund mötte vi Chily och vi drog och Bowla. Jag ägde sönder mina monståndare och kände mig allmänt macho samtidigt som jag kysste mina Biceps!

Efter bowlingen handlade vi negerbollar å cola och chillade på en bänk. Sen gick vi till tåget och försökte förgäves ladda på mitt rabattkort. Det är en hel jävla vetenskap att förstå dem nya maskinerna skånetrafiken har fixat. Riktigt värdelösa, snälla avgå!!

EFter att ha hoppat av tåget knalla jag hemåt och här sitter jag nu. Lina är på jobb. Jag ska nog överaska henne med nån riktigt god mat när hon kommer sen.

nu orkar jag inte skriva mer. Men måste skriva ner några saker jag kommer ta upp i framtida inlägg så jag inte glömmer.

Religion
Snoppar
The Hills
Hästar

Spencer i The hills är        SÅ.. JÄVLA... DUM...I ... HUVET.

Nu ska jag duscha.

 


26 Augusti

Satt och kollade på Barca häromdagen och jag måste säga att det finns mycket jag inte gillar med all hype kring mitt kära FC Barcelona. Bland annat kommer teven kryddas av s.k "experter" som egentligen vet mer om potatis än om fotboll. 
 jag hoppas att jag slipper höra dumheter som den Jesper Hussfelt bjöd på när han som "expert" berättade att han minsann fått höra bland folk att många tror att Zlatan under sina 5 år i Barcelona kommer få högre status än Messi.
Vad är det för jävla skitsnack? 
Det finns inte en kotte i Barcelona som håller med Jeppe och vi som följer FCB vet om detta - så vem pratar Hussfelt till? De extra 'Zlatan-tittare' TV4 hoppas få nu efter övergången och för vilka man känner sig tvungna att hypa så till den milda grad att man säger något så idiotiskt?

fantastiskt.

Olof Lundh är man inte lite trött på heller. han är fanimej inget att hänga i julgranen, och Anna Brolin, snälla snälla åk ner till Spanien och do your thing! snälla, för mig och fille? duktig Anna.

Tråkigt väder det börjar bli nu :( sorgligt att inte ha över 24 grader varje dag. Molniga dagar är inte min grej! Jag lite på dåligt humör och måste bita Lina för att återgå till mitt vanliga jag.
Stackars Lina.
Klantigare tjej har jag då aldrig träffat. enormt charmigt och även detta bara en av de tusentals grejer jag älskar med den tjejen.

Ajdå, nu kom mina föräldrar hem.

Jag trivs verkligen inte i bögars närhet. Visst dem får suga snopp om dem vill, även om jag tycker det är ett feminimt jobb, men jag tycker bara dem är så obehagliga!

25 Augusti

hemkommen från Göteborg! jag å Linafina landade i min säng framåt 2 inatt efter att ha snackat i köket en stund.
Det har varit en kul kul kul helg ! helt underbar faktiskt. Synd bara att MFF spelade som en drös arbetslösa polacker.

Ibland undrar man hur folk klär sig. Jag tycker verkligen inte vissa ska klä sig som dem gör! Även om man vill klä sig på ett visst sätt tycker jag fan inte dem ska göra det! jag fattar fan inte asså! Vissa vill verkligen se dumma ut! sen gnäller folk över att man reagerar på det. Men nä, jag kan inte tycka annat än att vissa ser förjävliga ut! Dem väljer själv att gå ut med en viss outfit och då väljer dem även själv att bli uttittade av andra.
I Göteborg såg jag och Lina (Lina är bäst) 2 fjortisar på Liseberg. Den ena hade en helt vanlig t-shirt på sig, och INGET annat? eller kanske trosor men det var preciiiiiiiis på håret att man inte såg dem!
Varför väljer man att gå på fakking Liseberg i dem kläderna? jag fattar inte..

En liten vindpust och halva Sverige hade fått se hennes Pink Taco!

Lina är Bäst

Danne får aldrig ALDRIG sälja the beast som vi kallar hans bil. Den är enorm och den bästa bil man kan tänka sig!

Det är en Opel Sintra, en minibuss typ.
*den har 7 säten fast danne fick bara 5 när han köpte den.
*Fläktarna funkar inte
*innertaket är löst
*man kan inte ha öppet fönster längst bak om man öppnar bakdörren. Fönstret är liksom i vägen hur sjukt de än låter.
*lampan där bak funkar inte.. eller man kan säga såhär.. det är sån lampa som man trycker in hela glaset.. bara det ätt hela taket vobblar när man trycker på den så det händer inget..
*Elhissarna fungerar även när bilen är helt avstängd ( ? )
*Lina är bäst
*det är en Opel.. Tysk bil.. Tyskar är konstiga..
*0-100 på ca 22 sek.
*När man växlar följer hela panelen runt växelspaken med.

Det är även jättekul med skjutdörrar för då behöver inte danne stanna när man ska på eller av, de gör man i farten, och när han bromsar så stängs skjutdörrarna automatiskt :D
NAJS!

http://www.blocket.se/lund/OPEL_Sintra_2_2_GLS_Minibuss__5_sits___Sk_Bes_23174358.htm?ca=23_11&w=1

Lina är Bäst!

Att tro på gud är ren å skär idioti. Om nu gud är så jävla bra, varför skapade han människan ? Det finns ingenting som vi gjort bra egentligen. Vi sabbar fan allt!
om det finns liv på mars så är dem ändå snart utdöda av svininfluensan, Aids, Hemorrojder, eller kanske en enkel jävla förkylning som vi ännu inte kan bota.

Gud har faktiskt några skamfläckar.

Cancer! varför gud?
Tyskar (förutom Heidi Klum! hennes Auf weiedersehen höjer Project runway)
Carolina Gynning
Tokio Hotel
Duvor
Den där veckan varje månad man inte vågar vara på samma planet som vissa tjejer!
Hämndlysten!

Om nu gud är så god, varför skapade han dessa? Hade männiksor inte velat ha hämnd så hade 90 % av alla dödsfall i världen aldrig hänt.

ännu ett otroligt onödigt och känsloladdat inlägg av mig

Lina är dock bäst.


Jag är bitter. Fast Lina är ändå Bäst!

Lite bra är DR Chil också som blev busted mitt i "akten", av en kondombehövande Matthew! hihihihi

21 Augusti

Eftersom min fina Lina fått för sig att uppdatera sin blogg så får ju även jag göra det.
Har ägnat förmiddagen åt att kittla Lina och äta chips. Älskar människor som har ett personligt skratt. Såsom chily har sitt makalösa asgarv och Anna har sitt! Lina har också ett personligt skratt. Det är underbart och bara en av de tusentals sakerna som jag fullkomligt älskar med den tjejen.

Denna helgen ska vi tillbringa i Göteborg! Sandra å hennes pojkvän ska vara husvakt åt mormor å morfar så vi joina. Det ska bli Liseberg, universeum, god mat, lite Marry, och massa mys!

Jag älskar att hata Malmö festivalen. Men jag hatar dock inte att älska densamma. Det är nånting med MF som drar en dit varje år. Munkar, mandlar, godisband, folket, trängslen, slagsmålen, fulla fjortisar, luffare som slåss om burkar, artisterna, det fina vädret, eller helt enkelt vetskapen att ALLA är där och man träffar alltid nån man känner. Nu är den dock slut för vår del och det ät väl ganska najs.

Ska vara i Gbg freda - söndakväll. sen ska vi hem, sova sen åka till gbg igen och kolla på mff på måndagen :) najs. åka bil är kanonkul (Y)

Mitt liv är underbart just nu!!

frågan återstår, VEM FAN KALVA I TRÄDGÅRDEN?