28 Oktober

Igår var jag i Kalmar.

Lite reflektioner:

* Vissa blattar luktar konstigt, har oftast ett aningen gay skratt, och har sinnes dålig humor.
* I Kalmar pratar dem väldigt roligt
* Vägen till Kalmar är den tråkigaste och mest våldtäcktsvänliga vägen som finns!
* Det går snabbare att köra på Kvällen än på dagen
* Fredrikskans är en väldigt kall arena
* Det finns väldigt många byar i småland
* I småland finns det även en hel del skog
* Det finns faktiskt gatukök som tar 92 kr för en hamburgare i Småland
* På fredrikskans tar dem 15kr för en kopp kaffe - som var fesljummen! Gött i kylan.

Varför har jag första meningen understruken?

typ så IGÅRVAR JAG I KÄÄLMAH! HIHIHIHIHIHI

nä så ska vi inte ha de. Jag är cp.


Scones med marmelad och ost är en väldigt bra frukost. Det blir ännu bättre om man dricker Zingo till.


26 oktober

Idag på vägen hem ifrån mitt  tevetittande med Anna och FJ så kom jag å tänka på en ganska lustig sak. Varför är det skönt med sex? är det inte meningen att det enda syftet är att pippa fram ungar? Vi är faktiskt det enda djuret som finns som har sex mer än vid gravidgörandet. Så onödigt. Så många missfall som fötts helt i onödan.

Mmed missfall menar jag den psykologiska sjukdomen, inte dödfödda. typ hitler, Lasse Lagerbäck och Håkan "jag är en jätecool sjöman wannabe" hellström.

Jag sitter halvnäck i min säng och funderar på om jag ska möblera om i mitt rum litegrann. hade faktiskt inte skadat då ett hjärta flytta in med dunder å brak för ett tag sen och stökade till i mitt galet stökiga rum. Det ligger grejer överallt faktiskt, fast det är nice för jag trivs när det är stökigt.

Jag älskar henne. Allt flyter på som det ska och hon gör mitt liv alldeles underbart!

fjärtlina.

Svininfluensan slog ner som en fisbomb i Sverige och det var ett jävla gnabb om att man skulle vaccinera sig, någon som jag hela tiden varit emot. Med facit i hand var det ett väldigt lyckat beslut då det känns som att fler blivit sjuka av vaccinationen än av själva sjukan. Heja Sverige!


fan ja vill ha pengar! jag söker sönder mig nu.


Imorgon ska jag till Kalmar!



24 Oktober

Dessa snåla jävla Göteborgare!
Man bygger en splajjans ny arena som ska stå kvar i en jävla massa år. När de gäller gräset så har man 2 alternativ, det ena är att så gräs. Att så gräs tar rättså jävla lång tid men det brukar i regel hålla mycket bättre och ger även ett bättre gräs.
Det andra alternativet är att rulla ut gräs som såtts på annat håll. Detta alternativ är billigare och går givetvis mycket fortare. Det var detta alternativ som fiskrensarna använde sig av.

Fel.
Gör om, gör rätt. Avgå.

Förstår inte hur man tänktre här? 3 lag ska spela tillsammans 45 allsvenska matcher plus cupmatcher på denna stackars gräsmatta fördelat på 7 månader. Den stackars gräsmattan fick aldrig fäste i marken, resultatet Blev en jävla leråker. tänk nytröskad åker.
den har dessutom fått läggas om 2 gånger och lagas ytterliggare ett par.

När det var MFFs tur att spela fotboll där igår så blev resultatet katastrof. MFF vimmlar av skottstarka spelare som gillar att skjuta utifrån och skapa farligheter därigenom.
det gick inte alls.
Dem vimmlar även V grymt tekniska spelare som gillar att dra sin gubbe.
det gick inte heller.

Det säger allt om Glennstaden när politikerna tycker att supportrarnas hoppande på derbyt går under benämningen Huliganism.

Du kan aldrig säga till en fotbollssupporter att han inte får hoppa.


Framför mig står en påse maränger. På påsen står det klart och tydligt "förvaras torrt"



man ska alltså inte förvara påsen i diskmaskinen.


22 Oktober

Ibland förstår jag mig inte på Malmö FF.

redan när man anställde en helsingborgare som tränare så insåg jag att något var fel. när han senare envisades med 4-2-3-1 som absolut inte fungerade så blev man inte gladare.
avgå.
Nu senast mot IFK såvar läget såhär. MFF dominerade spelet. riktig bra emellanåt.
Jiloan Hamad hade inte varit så lyckosam. Då slänger rollebolle in Agon (Malmös bästa boxspelare) på kanten när vi möter ett lag med 5 mittfältare. jättefel. Många spelare kan man rotera, men fan aldrig en boxplayer. Tänk Inzaghi på vänsterkanten? njee.....avgå
När han senare slänger in Wilton på mittfältet istället för planens bästa spelare RÅP så blev jag orolig. Inte bara för att råp skulle saknas utan också för att det var just Wilton som kom in. Han gör fan inget rätt.

verkligen inget rätt.

avgå.

En sak om domarna. MFF får näst minst frisparkar med sig enligt statistik. Samma statistik säger att MFF ligger tvåa i fairplayligan.
Ja det är inte lätt att va skåning.

varför har vi inte samma läktarkultur som Spanien?
tänk vad roligt att gå på fotboll med sin galna farmor, och hon skriker mer än du! tänk dig att vi får frispark emot oss och innan du hinner säga rollator så hon halvvägs in på plan. Innan du hinner fiska upp pengar till en korv så står hon där med en Fajita och en stor stark i näven.
Tänk dig vad roligt.

20 Oktober

Tjabba!

Idag har jag sett på Extreme home makover. Det var om en stackars kille som fått stitt ben bortsprängt i Irak.
Dem stackars amerikanerna hyllade den stackarn som värsta hjälten och sa att det är på grund av hans uppoffrande som amerikanerna kan känna sig säkra. att den stackarn var duktig för han ofrrade sitt stackars ben för sitt stackars Amerika.

that´s bullcrap.

Vad har Irak med USAs säkerhet att göra egentligen? Dem ska inte vara där.

Usa är ett jävla skitland. mer patriotiska människor får man leta efter. Alla stackare som gör lumpen blir skickade till Irak. Fatta vad detta kostar pengar. Irak är inget jävla Ayia napa. Det är ett jävla land. folk blir av med oskulden där.


Inatt drömde jag att Lina sparka mig skithårt på pungen.
Jag blev skitförbannad och sov så långt ifrån henne jag kunde.

Hon kan vara en riktig rackare min kära.

14 Oktober

migrän är ett jävla mög.
arbetslöshet är ett jävla mög.
blåst är ett jävla mög.

detta inlägg är ett jävla mög.

11 Oktober

Idag skar jag sönder min tumme på en väldigt vass kniv, vilket gör att jag har en bandagerad tumme vilket i sin tur gör det väldigt svårt för mig att skriva. Jag är dock väldigt arg, besviken, och ledsen idag.

Sverige förlorade mot Danmark. patetiskt. patetiskt verkligen. Kan någon gissa vem jag skyller på?

Lasseboy. Lars Lagerbäck. avgå.


Förstår inte. det finns inte. det går inte. det är inte möjligt att beskriva hur lite jag känner för den karln. Väldigt gulligt tifo av danskarna innan matchen. Lagerbäck satt fastbunden fram på en vikingabåt. lite charmigt.

Vi sätter in en medelmåtta som spelar i Bröndby på mittfältet före en kille som har grym form och spelar i Birmingham i Premier League. Fel lasse. fel. avgå.


Läste precis att massor med spelare kommer lägga av i landslaget nu.

Henke (yes), Mellberg, Hansson, Taco-Anders.

Kommer ta ett par år att skola in nya killar där. Källström blev ju inte bra förrän han fick fullständigt förtroende och det tog ju bara en 4-5 år sådär. fortsätter det i den takten så har vi inget EM att se fram emot heller.

Lite kul att Lasse ville ha in Elmander så jävla gärna när Sebastian larsson (högermittfältare) gjort fler mål i premier league än honom iår.

Hjärtat mitt har däckat igen. typ 5e gångern sen igår . Hon är så söt så jag vill äta upp henne!

Sverige är inte värda att gå vidare. Även om bollen kanske inte var över linjen så kan vi fan INTE gnälla på oflyt, Ungern och Malta ? kommer ni ihåg dem matcherna? jävla flyt vi hade..

fAce it.
gör man 9 mål på 9 matcher när man möter Malta 2 av dem så är man inte bra, man är kass!
avgå.

Jag vill se Svennis och Hasse Backe som förbundkaptener! Eller varför inte slänga in Jokern Guus Hiddink!

Jag vill se Emir Bajrami, Rasmus Bengtsson, och framförallt PONTUS WERNBLOOM! den killen gillar jag! alltid ett smajl på läpparna och drar sig inte för att kötta nån! sånt spel gillar jag.

Idag märkte man verkligen varför Zlatan inte passar in i landslaget. När han får bollen på kanten så väntar han så otroligt länge med den där 5 meterspassningen snett bakåt. han slår den precis när dansken är på hälarna på honom, bara för att dansken ska lämna en lucka bakom sig som Zlatan sedan kubbar in i! Synd bara att han inte har Xavi å co att leka med. Han har fakking Samuel Holmen och Taco Anders. Det funkar inte! Avgå.

Idag kunde vi inte lita på en stentankad dansk. Även om potentialen tydligen fanns enligt fyrans reporter.

Jag tycker inte Bentner är en superspelare. fan han är bara en Zlatan för 6-7 år  sen. försöker menm lyckas inte! allt han gjorde var en bra pass och då blev de mål...

satan åsså.

Matchens lirare? vilket skämt. Isaksson tommason Zlatan ?

bäst på plan var Poulsen nr 2, varför? jo han var den ända som gjorde mål , eller hur ?


9 Oktober

Tjabba


!!


Micke har kommit hem ifrån Norrland och det var så jääävla kul! jag är kär. I både Lina och Jämtland. fantastiskt landskap! Och kvinna!


Jag fick en telefon av Danne igår. en sån ericsson med 8.1 megapixelkamera. Den är stenkass och helt utflippad! Den visar allt bakåfram å ut å in faktikst. alla ord är bak å fram och när man skriver så är dem som sån arabaiska. man börjar från höger!


Varför är alla sjuka? vad är de för jävla hittepo Anna! vava? va?


Nu ska jag gå en runda med Lina, en riktig höstpromenad!


2 Oktober

Nu är jag i Linaland med Lina!

Imorgon ska vi gå upp på åreskutan och de ser ja fram emot som fannnnnnn!!


fan, detta är livet! verkligen..