29 September

Jag hatar vår huvudstad.

jag har alltid hatat Stockholm. Dem har en jävla stockholmsmentalitet som säger att de alltid ska vara större bättre och vackrare än resten av Sverige. Jag hatar det.

Hammarbys ledning skicka ut ett öppet brev till allmänheten om deras situation.:

"I onsdags fick en tioårig flicka bland Gais supportrar en sten i huvudet som kastats från en Hammarbysektion. En sexårig pojke, som hade oturen att hålla på Gais fick lämna vår arena omgiven av fullt utrustad kravallpolis. Det dröjer innan han kommer tillbaka. Hans pappa som felaktigt blev tagen för huliganism, har gått på Bajens matcher i trettio år. I tidningen City proklamerade pappan igår bojkott av våra matcher till dess buslivet är borta. När tidningen frågade vad vi tyckte om pappans beslut var vi tvungna att säga att vi både beklagade och förstod det. En sexårig kille skall inte behöva ha polisskydd för att ta sig hem från en fotbollsmatch. Ingen åskådare skall behöva de"

word.

"stockholm i mitt hjärta"


Ge mig det så kan jag köra opp de en galax i analen po daj!

Alla fotbollsspelare som väljer att spela för AIK är väldigt speciella människor. exempler finns det många av, till exempel
Dulee Johnson:

Dulee ligger i kontraktstvist med AIK under vintern 2006/2007 och har uttalat sig kritiskt i media. Då hotas Johnson. Hoten är så allvarliga att Dulee lämnar Stockholm och för en tid gömmer sig med sin familj på annan ort.
Kort därefter återvänder han dock till Aik och fortsätter spela där. Vad är det  som lockar egentligen? Jag hade hellre spelat i BP. Avgå Dullan. Avgå..

Allmänna idrotts klubben. AIK.
Spelar i Svart och Gult. Mörka färger. färger som lag väljer för att de ser farliga ut. Lite dark force liskom. Givetvis är detta något som lockat till sig de farligare supprotrarna. Givetvis ser man coolare ut i en svart tröja med gula detaljer än i en grön å vit. Eller varfr inte Himmelsblått?
Detta är den klubb som Stockholm,. Vårt högvarter, lägger fram som den största klubben i Sverige. Inavel?
det var förr Folkets lag i Stockholm. För det var bara där folk gilla dem. Dem har alltid varit en skitförening som inte vunnit nånting jämförelse med andra lag. Alla som säger emot kan ju tänka på att de får äran att spela på vår sletna nationalarena. Sug på den karamellen du.

Djurgården är bara Brats. verkligen bara Brats. Finns inte mycket mer å säga. Mycket lång hår å snettbackslick. aa.
Djuuurgåååååår´n .  lök.
'
Avgå.

Hammarby har varit det lag jag respekterar mest i sthlm. Fram till häromdagen när de försökte storma vår läktare.. jävla idioter.
Släng in dem på livstid och servera bara en svettig spettekauga ti maud så dem får lära sig hur man uppför sig i Skåneland!
'Det är trots allt en ära att få beträda vår fina arena.

Brommapojkarna.. jaa.. pojklag.. söta är dem iaf =)

Fördelningen i Stockholm är glasklar.

Mff fansens nya namn är MFF-familjen. Finns det något mer talande för hur en förening ska fungera? dock har det dykit upp lite skit nu, men inget är allvarligt. det är bara nonsens.


Huliganer är bara mesar. Det är 5 pers som går längst fram och viftar med näven och ser farliga ut.

Resten av klungan är bara 15 åriga sillamjölkar som trotsat mammas utegångsförbud för att se ointelligenta ut. Det är ju bara det dem gör? ser ointelligenta ut.




























Jag älskar Lina <3

23 September

MFFsupport i jävligt blåsväder. Citerar:

"Under tisdagen avgick Ernst från sin ordförandepost, vilket fick konsekvenserna att resten av MFF Supports styrelse också avgick och hänvisade alla frågor till organisationens valberedning. En valberedning som då svarade med att – avgå."

vae de för jävla mög! pajkastning till höger å vänster å ingen pallar ta smällen?


Jag säger till när någon ska avgå, jag lovar. Tills dess kan ni behålla era kostymer på och himmelsblå hjärtatn intakta.

22 September

Efter att ha läst Chilys inlägg känner jag mig tbungen att lägga upp lite Lasse Grankvist minnen! finns ingen bättre kommentator i hela världen! han lever sig verkligen in i matcherna och det är bara att skratta åt mannen!



Detta är nog bäst
 HAHAHAHAHA DE ÄÄÄR INTE SANT! DE ÄÄÄÄR INTE SAAANT!!!!

<3

DE E INTE MÖJLIGT RALF! "jo de är möjligt"
HAN GÖR ETT MÅL SOM INTE FINNS! DET FINNS INTE! DET GÅR INTE!
DE ÄR INTE SANT RALF!

21 September

Dagen började himmelskt när jag vaknade upp med min näsa intryct i Linas rygg. najs!
Efter att ha  vaknat, kollat på typ 5 avsnitt vänner, klämt en familjepizza, och Lämnat Lina vid Bussen så tog jag bussen hem. På bussen träffade jag Louisa och vi hade ett väldigt bra snack på bussen hem.

Kanske blir träning me Nike i Lomma idag, annars blir de MFF på pizzerian på jakri me danne.

Har suttit ett tag och kollat på självmål på youtube. och detta blir jag aldrig trött på att se. Helt makalöst snyggt gör han det!

Tar god tid på sig, sen lägger en riktig Glenn Hysen stänkare i krysset!




Kan inte förstå varför folk har såna här solskydd i bilen. Tona rutorna istället? Och även om man väljer ha solskydd så måste man väl itne köra runt emd Disney på dem? måste man muta barnen med sånt tillåme? vart tar världen vägen. Det är ganska enormt.
Egentligen. hur mycket gladare blir barnet av att ha en sån istället för en enfärgade svart typ?

Förnedringen att behöva åka runt med en sån är för mig total.

19 September

Men tjena mina trogna läsare. Kom hem från pappa idag. det var najs att träffa allihopa pch inget märkvärdigt hände med dem så nog om det!

Connan och jag körde vårt eget race typ då pappa jobbade till 3 varje dag så vi roade oss på massa olika sätt. Vi provsköt hagelbössan och tänkte skjuta lite skator, men dem var itne samarbetsvilliga så de blev inget med de. Såg även en örn, en liten räli rävafan som var skitsöt, Och en jävla massa hjort. Dock var ingen av dem lovliga och vi är ärliga människor som inte tjuvjagar!

Efter ett långt snack me farmor så har jag helt ändrat inställning angående vargarna i vårat land. Innan har jag tyckt att det var lappjävlarnas fel att de fick sina renar dödade om dem lät dem gå fria hela jävla tiden. Men Farmor berättade att vargarna dödar bara för att döda. Dem äter typ ett djur i veckan men dem dödar 25. Dem hade dessutom sett en varg i skogen vid pappa och jag vill inte att min lillasyster ska ligga i farosonen så dem ska väck dem jävlarna. Hade jag sett en så hade jag skjutit den och sen grävt ner den så hade ingen nånsin fått reda på det. sådeså! hindra mig någon!? ät bajs först.

Fattar inte hur folk är så dumma så dem plockar på sig virus efter virus på msn å nu Facebook. Är alla så nyfikna att man måste öppna den förbannade länken? herregud människor, vart ska detta sluta.


NU SKA NI HÖRA ERA STOLPSKOTT, DETTA ÄR FAAAANTASTISKT

OM mna fyller på med 300 kr på sitt 3kontantkort så får man ringa gratis till 3 och 3000 sms & mms i 1 månad.
Men igår fick jag reda på att så är inte fallet! jag hade 9 kr kvar igår morse, senv ar vi ute å plocka svamp å hitta världens största kantarell. Så jag skicka några mms, å VIPS så kunde jag inte smsa längre. Då ringer jag kundtjänst och får hör att MMS inte är gratis så jag har mmsat upp mina sista pengar, och utan pengar på kortet så kan jag inte skicka mina 3000 gratis sms eller ringa gratis till 3 mobiler. Jag ser inte logiken. har över en vecka kvar på smsen. Bitter är bara försmaken.

Det finns Gillette rakhyvlar
det finns Gillette MACH 3  (yeeee, poower!)
det finns Gillette Fusion
det finns Gillette Fusion POWER (yeee, poower!)
det finns Gillette Fusion POWER GAMER (yeee, jävla massa POWER!)

vilken är coolast att använda? jag har en fusion power. Bladen kostar typ 50 kr styck. AINT WORTH IT

Fast cool är jag.



Kan vara bästa dissarna nånsin.
 "du luktar bajs"
"fleskBäärg"

12 September

En liiiden hviid kaniiin.

HELVETE mina vänner vad vi har varit duktiga idag!
Somnade till UFC rund halv 4 inatt då vi vänt på dygnet nåt sjukt! Klockan ringde halv 9. Jag skickar ett "most" sms till danne och han klampar in en kvart senare. Vi hade nämligen bestämt att åka till Torup å springa!
Vi har värvat min mamma och mats brors fru.

Det blev 5 km varav 2 med fet blåsa på insidan av foten.

sen direkt till gymmet och träna en halvtimme.


Sen kom det himmelska badet med mitt hjärta. grymt mysigt! 1 timme exakt!
När våra händer blivit lite mer druvor än russin så satte vi upp min hylla som vilat påp mitt golv i typ ett år. Grannt som satan blev de!

Lina har slagit huvet i trappan typ 2-3 gånger idag. klokt.


Imorgon drar jag och Connan till Norrköping. Öl och vildmark! jakten har dragit igång så vi ska bosätta oss på rådjurspasset i Katterum.

z
..
Z....

Zlatan... mm . y MEssi.. mmm.  äkta kärlek existerar.

Finns fan inget bättre än att mysa med någon man älskar. Det kan inte finnas nåt bättre? Den som säger emot ljuger. Lina är typ skapt för att ligga i min armhåla. De e nice!
dock förstår jag inte meningen med Cp-armen!? var ska den ta vägen liksom? armprotes hjärtat?


9 September

Detta är fan itne okej.

Funderar på att ta tåget till stockholm å streak-strejka mot Lagerbäck!

Perlskog (avgå) sa en ganska klockren kommentar efter slutsignalen.

"Mellberg undvek gult kort som hade lett till avstängning, och vi bärgade 3 poäng. Vi ska va nöjda"

what? vad är de för jävla skitsnack? Faktum är att vi inte alls är värda att gå vidare. 2 skitmål har gett oss 5 poäng! Jävla flax. In med lite yngre killar och väck med dem gamla.

Fjellström, agera och hoppa in istället för gamle bestefar Lars och så svenska folket slipper se hans eviga tuggande.

Andreas Bech kommer in i Tyska A-landslaget och gör en bra match. Han spelar dessutom fram Klose till sitt andra mål. Varför inte slänga in Bajrami så han får fixa lite action på sin kant?


DuracellKanin sökes.

Gör om, Gör rätt!


mer kommer. nu ska jag mysa med Lina!

6 September

Jävla go kväll igår!

Sverige har superzlatan! Har hört många som säger och skriver att det zlatan gjorde kunde vem som helst gjort, men där kan man inte ha mer fel! i det läget hade 9 av 10 anfallare i världen gått upp å nickat, men inte Zlatte! Hade mittbacken nickat bort bollen så hade Zlatan sett ut som en nolla och folk hade beskyllt han som lat för han inte gick upp å nicka, men men. Med facit i hand var det väldigt rutinerat gjort.. Och avslutet var ju bara kanon. klart han fatta att målvakten skulle ta den så han maga in returen. ZuuperZlatan asså!

Jag tycker fortfarande Lagerbäck ska avgå!
Gång på gång visar han prov på sin egen inkompetens. Jag förstår inte vart han vill komma med Taco-Anders på mitten? fattar nån hur medioker han är internationellt sätt?
Jag står fast vid att Ungern hade bättre lag på pappret än Sverige igår!

Elmander gör inte mål? förstår inte nånstans hur Lasse tänkte när han satte in honom istället för Berg. Det är såna defensiva tänk som leder till 0-0 matcher (Albanien). Spelare ska väljas efter dagsform, inte gamla meriter! Elmander är fan så dålig i Fulham att dem köpt in en ny spelare i sista minuten! Elmander gör ju inte mål!

Det är lite som Ofere i MFF... Vistt han är stor och stark, men inte fan gör han mål! vad har en anfallare för uppgift egentligen?

När man värvar en anfallare är det fan det första man kikar på. Gör killen mål? har han spelförståelse och målkänsla nog för att göra mål?
Inte fan har Ofere eller Elmander något av de egenskaperna. Dem bara springer och försöker undvika att se dumma ut. Sen är det alltid nån pantad "expertkommentator" som förklarar hur jävla bra dem va i EM 2004....


Mikael Nilsson hör heller inte hemma i landslaget. Jag har ingen aning vem vi ska ta in istället, men han håller fan inte måttet! sa det hela matchen igår, och klart som fan det var han som sabba en rensning som ledde till straffen!!

Svenska landslaget är inte tillräckligt bra! så är de fan bara! visst vi kan mjölka 1 poäng mot portugal, men det är bara för vi kan förstöra deras spel på ett effektivt sätt. men det är fan inte fotboll! man kan inte leva på enpoängsmatcher hela jävla tiden.
vi har bara 4 spelare som håller internationellt. Det är Zlatan, Berg, Elm, och Källström. resten spelar i mediokra ligor som Danmark, Grekland, Schweiz, och Sverige!

Jag hävdar bestämt att Lars Lagerbäck inte gynnar vårt landslag sett till en 10årsperiod. Jag menar, vem ska han ha som "säkert kort" när Anders Svensson och Daniel Andersson inte längre finns med? Att det tar så jävla många år innan man lyckas övertyga Lars att man är värd en plats är fanimej inte klokt. Kolla på Rasmud Lindgren. Han spela sitt livs fotboll i börjarn på förra året. HAn hade spelat till sig en startplats i Ajax och livet lekte! Men ändå så valde vår vän Lars att kalla in en jävla boråsare till match istället! och efter en dålig period i Ajax är han nu huttad i soporna.  Jag ser inte logiken.

Och sen när en av våra ytterforwards skadar sig, vad gör man då? normala människor hade kallat in en annan ytterforward, men inte Lars. Han sätter ner Elmander istället. Han är ju säkert så jävla mycket bättre än alla andra. motivering? "han kan springa"

Den dagen Lars Avgår eller blir sparkad kommer vi ha några riktiga skitår med landslaget. Det är jag helt övertygad om! Kolla under de 6 år som Lars varit förbundskapten. snittåldern på spelarna är fan skrämmande.

Samma sak gäller målvaktsposten. Nu på landslagsturnén till Usa så var ju inte Isaksson med. Vem får stå då ? jo 34 årige Rami Shaaban. Killen har gjort 16 matcher i landslaget i sin karriär. Ser Lagerbäck framtiden i Stackars Rami? killen spela 3 matcher i Arsenal och tror han är stjärna.

har säkert skrivit massor med fel, men jag är bitter. stå ut.


fortsättning följer

1 September

Då var skånederbyt avklarat.

Stackars HIF. Denna dag visade dem verkligen varför dem blivit utsedda till Sveriges mest sviniga supportrar. Skända gravar och misshandla sina egna är fan inte ok.  varför bestämmer man sig för att ta en bit av en vällt gravsten och använda den som ett vapen?
vad har man i huvudet då?
bark?

En man ifrån Rååå
gifte saj med systern.
ett barn två barn tre barn fick hans fru    SKABB
fast de va hans syster!

http://www.youtube.com/watch?v=h1TD95M8Fe4