30 Juni - Random Tankar

I want to break free?

i want to break free!


Jag vill ha en Sofiero! Från och med nu i detta inlägget kommer jag skriva lite instick med det jag hör i örat för tillfället.
Tjejer måste ha bra humor! annars blir allting så tråkigt. dem ska ha MIN humor, som är väldigt allsidig men dock jävligt bra.

Linus! . säger:

jag sitter på skethuset

vi har trådlöst Internett nu, rätt göttit o sitta o skita och va på msn

Ja de tror jag säkert! Det hade varit kul att prova? erkänn!


Jävla Tjabb om Michael Jackson nu för tiden. det nyaste påhittet ska vara att han fejkar sin död, låter förjävla konstigt må jag säga! 

PÅ TAL OM DE 
SHOT THREW THE HEART, AND YOU`RE TO BLAME!

nej inte det. JO , när jkag å connan var å handla glass i Lomma idag så fick jag syn på Expressens(?) förstasida.

ELVA Stycken har gått självmord eftersom MJ är död.

DUDE WTF?
vad är det för jävla hittepå? Dör Bamse så ska för fan inte jag dö också! jag visar mer medlidande och sorg som levande tror jag!


30 Juni

JAg blir så lakk!

Jag å Mats var å köpte sten häromdagen. han ska tydligen göra en gång i vår rabatt. iaf.
vi lassa stenen på en sån riktigt jobbig vagn med nån sorst dämpare. När vi kommer till kassan så pallar inte jag stå där å vänta på att kortköpet ska bli klart, utan jag börjar lugn å stilla bege mig mot dörrarna, då plötsligt en tjock tant med vinrött hår sätter benet ivägen och säger att jag "kan väl inte gå innan köpet är klart" .

fakk off?

hon tror alltså att om jag nu velat, så hade jag kunnat springa därifrån och ta en såkallad springnota. fast på sten.

e du dumi huvet? jag kör runt med 150 kg småsten, fördelat på 6 st otypliga 25kgs säckar. Hon hade fan kunnat krypa ifatt mig!
jag är ingen jävla åsna!
 
Jag kan se det framför mig. Lassa hur mycket som helst på ryggen, skrika iiiiii-AAAAH och löpa i Värsta Forrest Gump stil till andra sidan jordklotet


näe, inte ritkigt.


23 Juni

Seriöst.

Mallanballan91, på bdb. Vad i helvete händer med folk ?

Min absolut torr funkar inte! AVGÅ för fan! jag blir så lakk!

Nu är det fotboll, kommer mer sen! jag har börjat skriva på min mobil vad jag lyckas komma att tänka på under dagarna så jag inte glömmer det :) skitbra, jag är ett geni

18 Juni

Shit asså.. kom till jobbet runt kvart i 7. Satt å drack kaffe tills 9 då ingen av mina arbetskamrater kommit än. Gick upp på kontoret å snacka med Roos, bad om ledigt, fick ledigt. Najs.
gick till bussen, missa bussen med 15 meter, lök, det började regna, busskuren funka inte, bussen kom, gick på bussen, Fick upplysning av chauffören att det inte dem inte har "en halv", fick åka på barn, hoppa av vid polishuset, skulle ta tåget, märkte att min klocka går för långsamt, missa tåget, vänta en halvtimme, träffa Emma, snacka lite skit med Emma, Emma baila, ringde Fille, fick sms om att jag hat lågt saldo, kunde inte ringa mer, vänta på tåget, gick på tåget, ingen konduktör kom, gick hem, satte mig i soffan, mamma kom hem, får skjuts av mamma till skolan om 2 timmar, najs, snackar med Fj, funderar på powernap.

14 juni

d

gud. jag tror jag dör..

bästa snacket på länge asså! helt galet fan!


imorgon ska jag upp kvart i 6. mu


VARFÖR, asså seriöst VARFÖR skriver man sitt mobilnummer såhär

073-33-11-222 ?? förklara! varför itne såhär

0711-22-22-22.  FAKK VA MYCKET LÄTTARE? jag blir så lakk!

14 juni

var i skolan idag och lärde mig HLR (hjärt och lungräddning). Det gick inte så jävla bra! 
jag fick inte liv i den jävla dockan. Den ville helt enkelt inte överleva! jag gjorde mitt jobb, men den kugga. IG!
dockan var ca 1,50 lång och var troligtvis Anitas bortglömde nästkusin som emigrerade till Asien när han gjorde en docka på smällen. Det kan inte vara kul att göra såna saker med en docka.

Min Anita är typ ett skal utan insida. känslokall,envis och hjärndöd! men jävlar vad hon kan gnälla ändå. Denna dockan, vi kallar den Kent. Den var hård som satan.. typ hårdplast

nu står det still i mitt huve. uppdaterar sen

14 Juni

klockan är över tolv så det räknas! Just nu är jag i sjukt stort behov av någon social jävel. Jag har varit det hela dagen och är de fan fortfarande. Det känns lite som att pannkakan är vänd typ. Jävligt jobbig magkänsla..

50 mins deeptalk med Anna hjälpte nada, men alltid kul att prata med dig ändå! Jag är så trött nu så jag vet inte vad jag heter.

Jag var på bio idag med Chuckie å Martin. Vi såg "baksmällan" och den var skitball, sen chillade vi i deras nya lägenhet ett tag.
Jag är så jävla korkad. När jag satt på bussen hem så var det en stackars tjej som inte hade pengar till bussen för hennes kort funka inte, och snäll som jag är betalar jag hennes bussresa. 30 spänn kosta deT! jag har inte 30 spänn att slösa på såna dumheter? nu har jag inte pengar till att åka till skolan imorrn,... Fakk Micke, inte bra alls.

Man känner sig så otroligt hopplös utan sin telefon! Jag kanske borde ställa in min klocka till rätt tid. just nu är den typ 4 timmar efter. Jag har den bara för att se lite smartare ut, annars har jag ju mobilen..Fast jag fattar inte varför jag gnäller över den.. den funkar ju ändå inte typ.

nu var det 9 dagar sen jag sov över 6 timmar på en natt och jag krökade i 7 av dem.. idag är min stora chans att sova ut lite. Ska vara i skolan 13.00 så det är fin sovmorgon. På måndag börjar jag ju jobba och då måste man masa sig upp vid 6.

Jag känner mig schleten. riktigt riktigt schleten. både utanpå å innanför. bungalow på Maldiverna.. mm..

13 Juni

shit. jag har ingenting att göra ikväll! iiingenting! riktigt tråkigt asså. eftersom jag är så sorlig så har jag knäckt en öl och tänkte fylla på med ytterligare ett par så man kan bli lite småfull sådär på Alkismanér.

Om 5 min ska jag ringa Anna och prata med henne när hon går hem från the twins. Jag ville verkligen dit idag men dem har gäster så de passar shiiden. Jag är vekrligne på humör för ett deeptalk med Anna. och möta tvillingarna på Xbox. Och skriva en massa. Och ta studenten igen. Och en öl till för denna är snart slut. Och smsa med någon. Och mysa med DIG. osv. tråkigt inlägg. förstår egentligen inte varför jag skriver det? jag är kanske konstig? eller är jag?

nu har det gått 5 min så nu ska jag prata med Anna.

13 Juni

Äntligen är studentveckan slut! faaan va ball det har varit, men att vara full 7 dagar av 9 tar på krafterna.

I torsdags gjorde jag, straht, och allard en jävligt rolig grej. Vi gick på Adams lillebrors student! ingen av oss hade träffat människan, men som adam sa så kan man ju inte säga nej till gratis öl och god mat.

Var i skolan idag. Gick ganska bra men var sleten som fan efter en hård vecka och en mysig natt. Bilcentret på jägersro brevi min skola hade nåt jävla ohoy. Markoolio var där och den jävla finnen kan aldrig hålla flabben. Jag och min ascoola lärare Saara röstade för att gå dit och Skalla den jäveln, men Fredrik (krooken) påstod att det är synd om Finnar, det är ju faktiskt bara tyskar som är fulare. 

Jag hade min sista praktik igår. Jag försov mig!  min ascoola lärare Saara (jag upprepar) ringde hem till mig eftersom mobilen är kass.
"hej det är Saara"  - här fatta jag ju direkt att jag försovit mig
Så jag sa inte hej, bara typ "oo shit"
sen skriker hon "JALLA JALLA MICKE" sen garva hon som fan!

hahaha usch vad cool hon är.

11 Juni

Asså denna Cissi.

Inatt drömde hon att hon var i mitt hus med mina inneboende. Hon ville bada i poolen (klart vi e schtekare), men jag vägrade. Så fråga hon varför, så började jag gråta och berättade att jag hade prostatacancer och att mina pungkulor hade domnat bort. Sen började hon gråta för hon tyckte synd om mig! Vi hade även en cykeltävling som JAG såklart vann!

Igår på Tegners så hitta jag en överöverfull tvilling, vid namn mattias. Hna bara dök upp med sin söta väska helt kalastoppad. Så jag hjälpte han runt lite grann. Så skulle han köpa öl till oss, så sa jag och Vickan att vi skulle köpa åt han för fatölen är inte drickbar. Så vi armbågar oss fram i kön och står å viftar med kortet framför snoken på bartendern men han ignorerar oss totalt. Istället springer han till mattias som hänger längst ner på bardisken å blickar ut över folkhavet TOTALT ointresserad av vad som händer i baren. Så går den jävla bartendern till honom, å han skrålar. "WööÖöe, TWåå ÖöööWllll " så fick vi dem ruskigt äckliga jävla fatölen dem har där. knappt drickbara asså! uusch!

11 Juni

F (ilip?) - Nej jag har inget speciellt emot sossar förut om att vårt land är uppbyggt på deras sätt och jag har väldigt klara synpunkter på hur vissa saker har skötts väldigt väldigt dåligt. . Jag är shtekare, 7/11 är det som gäller!

Galen vecka.   - tegners *3.
Den mest händelserika dagen var nog igår då man fick rädda 3 överförfriskade, och 1 kärleksfall. Varav en av de överförfriskade desperat försökte få mig att bli sugen på henne med ALLA medel. Visst människan är kanske den sötaste varelsen som finns, men det kändes givetvis fel Och jag funderade både en och två gånger på att skicka hem henne till Stp i en Taxi. När hon såg mig så skrek hon "Miiii-ckÄÄÄÄÄ!" sen rulla hennes ögon upp mot hjärnan och hon skönk ihop som en säck potatis. Jag såg nog ut som värsta pimpen när jag gick där med två tjejer under armarna varav den ena som sagt trodde hon hade halva inne.

Ja vad har hänt annars. Satt uppe halva helgen och snacka me Cissi. härlig tjej! härliga tjejer finns det fan inte gott om.

Var på David och Johans utsläpp. Pisseregn, men många bra foton!

stackars Anita ligger med huvudet i min tvättkorg. Efter att ha bott i mitt rum ett år så förstår jag att hon är självmordsbenägen

idag ska det regna som satan så jag skiter nog i allt vad studenter heter idag. Ska ladda upp inför Carros student imorrn imorgon.

fakking Miloo? vad är det för jävla hönshjärna som fixat ihop den sidan. Jag kan inte bli medlem? den hävdar bestämt att "något är fel" med mina 3 hotmails så jag kan inte gå in och kolla bilderna.. Nån som vill vara en ängel å skänka mig ett?

6 Juni

jajamen! Idag är det Sveriges Nationaldag! grattis på oss, typ?

till signaturen "F" som kommenterade mitt förra inlägg:
NEJ. det är inte coolt att ha medlemskort på coop. Det visar på att man handlar på coop, som är ett sosseiniativ, och jag gillar inte sossar. Det är även ett väldigt fult kort! jag vet för mamma har ett sådant. Det är vitt å grått, och det finns väl inte en människa i världen somm tycker det är snyggt med vitt å grått. Inte ens det svarta fåret i Tele2 reklamerna. Han blev rådissad av dem vita! stay black!

Idag vaknade jag upp ruskigt bakfull! inte alls kul och inte heller skönt.
När jag satt och frös vid södervärn igår längtade jag faktiskt inte efter en varm säng eller dusch elr dylikt, JAg längtade efter att kämpa sig upp från sängen och sätta sig på dass! fan va gutt det är!

Igår var jag på Maddes student. Jag förklarade för Danne och Vickan varför jag fick IG i typ naturkunskap. Hela den kursen är propaganda! fattar ingen att man KAN INTE mäta avståndet till solen? det gåår intee! så är det bara.

Fan jag såg en jävla grann tjej igår. Sen började hon hångla med Blekingekillen brevi mig som jag snackat med ett bra tag. Jävla skit!   Ridå..

På Ralles student i förrgår träffade jag några människor från Malmö. Jävla goa folk dedär. I vårt 3 timmarssnack så kom vi in på ett jävla intressant ämne. MSNgubbar!
Denna "=P", vad i helvete betyder den? gör den på riktigt och du ser riktigt sjukt dum ut! igge dejligt

Go Sweden! Idag blir det match sen direkt efter hämtar Anna mig sen ska vi snacka jättelänge! Vi har alltid enormt bra snack när vi är ensamma hos Makki. guldstjärna på dig

Gabon leder sin Vmkvalgrupp före Togo, Marocko och Kamerun. .... vänta lite nu.

vad F A N är Gabon? jag har aldrig nånsin hört talas om det landet. först var det albinonegrar och nu dett..Afrika slutar aldrig att överraska mig

3 Juni

Idag gjorde jag nåt som jag aldrig gjort förut och aldrig trodde jag skulle våga göra!
Jag hitta en tjej på internet som var sinnes snygg! så jag tänkte, javafan ahr jag å förklora. så skrev jag ett mail till henne.

"hej, jag vill inte verka konstig, men fy fan vad fin du är"

så nu ska jag gå å dö eller nåt.

varför har folk sånt behov av att se anorlunda ut? varför kan dem inte bara se normala ut? liksom maffigt hår med massor av sprej å diverse värdelösa produkter som förstör universum. Rakat på sidorna å tuppkam.
Realy?
är det coolt ?
lika coolt som att ha medlemskort på konsum typ.

2 Juni

Nu måste jag efter påtryckningar från Anna uppdatera min blogg. JAg har massor med spännande saker att ta upp men idag är jag trött. sååå trött..

När man kollat sin hotmail, och vill logga ut för att logga in på en annan mail, varför kommer man då till msnstartsidan? sen måste man trycka på "hotmail" och därefter öppnas en ny ruta där du kan logga in igen. Vad är logiken i detta? berätta för mig för jag fattar fan ingenting och det är lika frustrerande varje gång!

Jag har fortfarande inte ätit upp godiset i mitt påskägg. ändå ganska imponerande.

JAg måste göra ett nytt förssök att fixa min bloggsida med bilder å sånt trams. JAg misslyckas fanimej varje gång . ganska deprimerande och till sist känner man sig som en blondin med silikon och g-string.


Ja måste seriöst sluta med stor bokstav i början av varje mening. Det händer ofta, som ni kanske märkt, att den andra bokstaven också blir stor. Detta är givetvis inte meningen. Det är bara så att jag är så lat och orkar fan inte fixa till det. JAg är arbetslös och har bränt ryggen!

hm. mitt rum är en guldgruva när det gäller att hitta konstiga saker vid konstiga ställen. I detta nu har ajg hittat en gaffel brevi skärmen. Och efter ett gediget sökarbete så hittade jag en kniv med gammal kebab på under mitt databord. Men efter som jag är som jag är så lät jag kniven ligga på golvet med motiveringen att den kommer ligga kvar där imogon också. varför stressa? det är inte så att den kan fälla ut vingar å flyga iväg. Eller tänk så hade den kunnat de... Mna hade kunnat dressera sina bestick så dem åkte direkt in i diskmaskinen! det hade varit cool och ganska revolutionerande!

Jag vill prova hälla diskmedel i tvättmaskinen och tvättmedel i diskmaskinen! vad kan hända liksom?
fan vad trött jag blev! nu ska jag sova! pussåadjö