28 April

jag har precis haft hela 5 unika besökare. Jag vill veta vem alla är, så jag vet vad jag kan skriva om härinne. Jag har såå mycket att få ur mig, men vågar inte för jag vill inte att random människor ska tro att jag är fullkomligt dum ihuvet.
Hade jag levt på bloggande så hade jag tjänat typ en tia om dagen, schysst allihopa!

vad händer på valborg? stadsparken först antagligen. Kanske slagt sen, men vem fan pallar betala typ 200 kr i inträde? sjukt gay.. avgå!

Är det egentligen någon som tycker estrellas produkter är godare med sån cpolja som dem använder nu ? jag tycker dem smakar fotsvett.

Jag förstår inte dehär med rasism. Många är stolta över att vara blattar, men samma människor kan slå ner vem som helst om man kallar dem för "jävla blatte" , jag ser inte rasismen i det hela.
Jag ser mig som skåning, om någon kallar mig "jävla skåning" inte fan blir jag lakk då? Vad har jag egentligen att bli sur över, är det att ordet "jävla" används?  

28 April

usch å ve. idag vaknade jag jättetidigt, typ halv 11. kollade klart på IronMan sen gick jag upp.

Kollade i kylskåpet och hittade en Valio vanilj youghurt (stavning?) LAKTOSFRI.
KANOOONgod var den! fan blev helt förvånad. smakade typ vanilj! skitgott!

sen stack jag upp¨å träna en stund bara för jag inte har så mkt annat å göra.

Ikväll är det Barca - Chelsea. Jag ska låsa in mig i rummet och ingen ska kontakta mig. När jag tittar på viktiga fotbollsmatcher så är jag som i trans typ. Det är svårt att kontakta mig och jag skriker väldigt mycket, något som jag ärvt av min mor. Och går det dåligt så blir jag förtvivlad, på dåligt humör, och gråter en skvätt. Sport är nice!
Igår var det Hockey. Domaren fick rätt så mycket skit som vanligt och jag å mamma kan alla regler mycket bättre än honom. Alltid!
När det är handboll så är vi mest aktiva. Det händer så mycket och man blir helt galen på allt., Kommer nog aldrig glömma när Ungern osvh Sverige möttes i Somras, och Ungrarna var ena fula jävlar som drog i tröjor å skit. Danne den stackarn fick utstå saker jag inte önskar min värsta fiende. Vi kan vara ganska hårda i mun när vi är igång jag å mamma. Men som tur är så sitter Danne mest och skrattar även om det kan vara ganska jobbigt ibland.

Lussan skrev till mig igår, det kan hon låta bli i fortsättningen för hon skänker ingen lycka i min värld längre.
Mamma gjorde sitt bästa för att mjuka upp mitt humör igår, men jag hade ont i huvet och var mest putt för ingen ville svara på mina sms.

studentveckan iår blir svettig. Har redan 5 studenter att gå på och det är en och en halv månad kvar.


kombinationen Röd klubba - Red bull är oslagbar! mjauu va gott!

27 April

Nej Adderaring, jag har absolut inget emot Illrar (wow va de såg konstigt ut). Förstår bara inte varför hon har en sån i den filmen, hennes karaktär hade passat bättre med en karp, eller en blåsfisk. En fisk av nåt slag. Dem är inte så energiska som Illrar (wow igen).

Jääääävla dåligt att man inte kan tanka nånting längre! alla torrentsidor har lagts ner, wää, hur fan ska man ha råd att köpa låtar och filmer såhär i finanskrisens spår? jobb, vad är det? jag kommer va arbetslös resten av livet.

Jennifer skulle kanske haft en katt? dem är söta. En sån fluffig variant. dem är extrasöta!

i dagarna ska jag och Lollo baka kanelbullar! eller Cinamonn-ballz som dem heter på engelska emligt mig och Annabong.

*Jag kanske borde bli en actionhjälte, dem är coola, krampiga, alla vill va dem, och dem får ALLTID dom snyggaste brudarna! (lägg märke till plural, lite slamppigt såhär i sommartider, vadå? att vara en slampa var coolt när man gick på högstadiet) wohooooo.

Nu ska jag ringa danne och berätta att jag hittat en bil som han ska köpa, sommaren kommer bli fedenice om han skaffar en bil så han kan köra mig överallt!
aawsome.

26e April

Snart fyller jag 20. om några dagar bara. jag längtar bara dit för presenterna å pengarna! väldigt skönt tillskott i mitt liv just nu fatkiskt. Att bli 20 lockar inte alls. då kan man ju inte ragga på fjortisar längre (olof <\3)

Gick upp tiiidigt för att gå till skoolan. gick bajsbra och det var ganska kul faktiskt. När jag kom hem runt 6 så ville danne träna. Jag hade inte tränat på ca 3 veckor, nåt som faktksit inte hänt på väldigt många år. jag älskar att träna, iaf så hängde jag med danne på en liten joggingrunda och en sväng till gymet.
Jag går på pencillin så jag ska egentligen inte träna tror jag, men jag var tvungen.

När jag och Danne skulle springa hem från gymet så sprang vi ner på en gata. Där stod 2 killar och fäktades med lasersvärd, vi blev skitskraja, vända, och tog en omväg. det var nog det enda drastiska som hände denna dag.

På kvällen kollade vi på på fotboll. som varje söndag så var vi tvugna att äta något gott. Så vi tände grllen i trädgården och grillade korv. en riktig korvfest!

23 April

öööe.. var inne i Lund igen för att ta blodprov igen å sånt mööög.

tog tåget in med Lollo, som vanligt fungerade inte maskinen så jag fick åka gratis. Jag kom på att jag faktskt aldrig har köpt en biljett i den maskinen. får fan alltid åka gratis, fett nice!

iaf. Sen knallade jag den knappa kilometern till lasarettet från stationen, det var ju så fint väder.
När jag intog sjukhuset så började jag med att gå vilse som satan. hamnade i helt fel del av sjukhuset och när jag frågade en nurse så fick hon sig ett gott skratt. tur att jag delar med mig av min humor, vad hade Sverige varit annars liksom.

Jag kände mig som en sån där äckligt glad kille som egentligen ingen tycker om.

Jag hittade rummet och tog en nummerlapp, och satte mig ner. Jag hann läsa ungefär en halv kalleanka tidning innan jag blev inkallad. Jag Hamnade hos en ganska otrevlig tant som förmodligen inte tyckte om ungdomar, men med min charm sprudlande runt mig så mjukade jag upp hennes humör och vi satt till sist och skrattade åt det mesta. Skrattandet upphörde när hon fick för sig att köra in en fet nål i min arm och ta ut nästan 1 dl blod. det är ganska mycket det och jag belv förbannad och gick därifrån. jävla hagga.

Jag knallade in på akuten lite över tolv med förhoppningar att bara vara där en timme. Men neeeeenäää.

Efter 2 timmar var jag skitförbannad, ringde mamma och bad henne göra nåt åt saken, men hon förklarade att hon inte kunde göra så mycket, så jag gick in och surade. Precis när jag kom in blev jag dock uppropad så jag knallade in. En snäll sköterska satte mig i ett väldigt kallt och tråkigt rum och förklarade att det kunde dröja en stund.

sure, rummet innehöll en säng en stol och typ, ingenting mer. det var kallt som faan och utanför var nånting som pep och var outhärdligt. Efter en timme blev jag skitförbannad och tänkte gå å skälla ut dem, men när jag gick utanför dörren så märkte jag att jag var i en helt öde del av sjukhuset. alla rum var släckta och ingen syntes till så jag beslutade mig för att inte skämma ut mig genom att gå vilse.
En timma senare kom äntligen sköterskan. Hon klämde på min cysta, gav mig lite instruktioner och skickade hem mig.

Vi måste seriöst anställa fler doktorer. Skandal är ordet! någon måste avgå!

Nu blommaaar dee!! Våren är här som satan och det måste firas! jag ska lägga mig och sola hade jag tänkt.

Dem här tabletterna jag går på gör mig helt bäng. Somnar hela tiden och kan inte prata när jag vankar. Första natten jag tog dem så vaknade jag av att jag trodde en mus var i mitt rum! Det lät precis som en mus som gnager på nåt..
Men när jag reste mig upp i förtvivlan så såg jag bara en stor jävla panna och ett par djupa ögon som glodde in i själen på mig.

Anita.. Du får sluta upp att skrämma mig.

Kan någon förklara för mig vad Carolina af Uggla gjort bra ? låten är så kass så man bölar när man hör den, och hon har snott Magnus efternamn! vem gör nåt sånt? varför? jävla rabiestant! hon ser ut som en jävla hippie.

ge mig en papaya!

20 April

I förrgår så ringde en tjej som hette jennie. Hon ringde från vårdcentralen och undrade om vi ville byta till hjärups istället för staffanstorp. och ja det ville vi väl.. Mamma frågade henne då om min onda svans och hon svarade att jag skulle knalla upp till vårdscentralen dagen efter och undersöka de.

Så dagen efter gick jag upp 8 för att komma före alla pensionärer. Jag fick träffa en sköterska. Jag har googlat innan och kommit fram till att jag har en cysta. Hon säger okej och sen googlar HON det. Sen känner på den och säger jaa du har en sån. "Jag bokar in dig här för ett återbesök på... hmm.. nästa tid är nästa måndag, om 7 dagar" -   WTF? det gör ont som ini helvete!
Hon sa även att jag skulle dricka mycket vatten och äta frukt.  - ??

När jag berättade detta för mamma så blev hon aslack för det var tydligen skandal att få en tid om en vecka. Så jag ringde en jourläkare.

"hej, jag har en cysta i svansen, vad ska jag göra?"
"åk in till akuten nu på direkten så dem får  göra nåt vid den. antingen opereras den bort eller så får du antibiotika"

redan här blev man ju lite lakk ? en vecka till undersökning - vs, "akuten dirr" ?

Så mamma körde in mig till akuten vid halv 6. Jag var lite sötsugen så jag bestämde mig för att köpa en påse Zoo i sån maskin där.
Man vågar ju aldrig köpa nåt i såna för nåt fakkar sig alltid! men ändå..
Min påse var på översta raden. Köpet gick bra och jag såg den röra sig mot kanten, och gå över den (Succes!), MEN
den där jävla öglan på påsen fick för sig att den skulle fastna på raden näst underst! den hängde där och glodde på mig den jäveln! rummet var fullt och folk började skratta som satan. Faan va pinsamt det var! jag blev sååå ägd!

jag löste det genom att köpa ett Twix som var på den raden påsen fastnade och då kom den loss :D
vid 10 kom mamma och höll mig sällskap.
iaf.. runt 11 blev jag ääntligen inkallad. en undersköterska pillade mig i rumpan och fastslog "ja, du har en cysta"  du får nog träffa en doktor.    VAA II HELLLVETE? det visste jag ju redan!
så ut i väntrummet igen. vid 3 så blev jag äntligen inkallad. jag och mamma var dem enda som var kvar då. En dansk doktor dök upp, hon såg sååå snäll ut! jättefina djupa ögon :) , men
den jävla kärringen tryckte allt vad hon orkade på min cysta och jag tjöt som en stucken gris!

ffaaaaaan va ont det gjorde!      danskjävel! Avgå!!
ge dig av danskajävel ge dig av!

sen fick jag nån sorts pencillin som skulle bota det, och det känns faktiskt mycket bättre nu. Vi var hemma halv 4, hungriga och trötta som faaaan.

Slapp operation! fast om det blir värre så blir det de ändå :(

Nu tjatar mamma om att jag ska äta mycket frukt och dricka vatten till allt, sen hånskrattar hon sådär, "bajsPåDig" som bara min mamma kan göra.

Kan någon köra upp en papaya i röven på Carolina af uggla? snällasnällasnällaaaaa..

19 April

Igår hade jag tenta.. det gick sådärr, sen köpte jag en massagebänk och belv hämtad av mamma. När vi var hemma så knallade jag upp till bykrogen för att hjälpa Krille å Johan med deras fest. Sandra var där och senare kom Dansken. Drack min första öl typ halv 6 och var lagom tankad vi 12 typ så jag stack hem å däckade. Svinball fest dock!

kollar på "å så kom polly" Jennnifer Anniston.. mmmmmmjaauu.. varför ska den dumma jäveln slå på hennes fina rumpa? jag hade ätit upp den.. Dum Ben Stiller!

Jag har så fucked up jävla ont i svansen! hart googlat mig till att det antingen är en fraktur eller en inflammation i nånting.

Heninekenreklamen är otroligt rolig och tjejen i pepsodentreklamen har den finaste och mest klämvänliga rumpa jag sett.

http://www.youtube.com/watch?v=tPiZM-VhUqI

Varför har hon en iller? varför? avgå jennifer.

imorgon ska jag till vårdcentralen. ska kolla upp svansen och varför jag mår så dåligt.

JAG VILL HA EN FLICKVÄN!

17 April - sammangfattning

igår var jag på motormässan och sen på Carros 19-årsfest.

knallade dit runt 7, men jag fick en jäkla huvudbry när jag märkte att Det stod ett random namn på deras brevlåda. Jag ringde då Carro och hon förklarade att dem flyttat för 2 år sedan.. gisses vad länge sen de var. jag fick direkt tanken att dem flyttat till andra änden av hjärup, men nej dem hade flyttat till huset brevi.

väl där träffade jag massa nya trevliga människor ifrån Malmö och några andra ställen. trevligttrevligt. Träffade även Elle och emelie från Hagalid-tiden. Elle gick i min klass 7-9an och emelie är ett år yngre. Jag och Elle hade fullt upp att snacak gamla minnen. gisses vad roligt det är!


Lady gaga är så jävla vidrig! ööööööööEEE!

17 April . Folk!

Jag förstår mig inte på er!

Vad är det för människor som går in på en randoms bdb å kommenterar massa bilder.

"Jag har en MFF tröja :D"
"min bror var nog där för hemma var han då inte ^^ "

 fick lite sån Chandler beteende där.. "OKEEEYokeeyokeey, goodbay then! "

16 April

Helgen blir stressig!

Fredag, Bli frisk, Motormässan med styvfar, Carros 19årsfest, plugga!
Lördag, tenta 9-12 sedan vanlig skola till 17, hem byta om, krilleåJohans20årsFEST
Söndag, skola 9-17, direkt till stadion å dela ut inbetalningskort åt MFFsupport,  fotboll, fotboll med Danne, ZLEEP

lägg därtill att jag fortfarande är sjuuk! men inget kan jag missa.


RonnyRakets företag, svea fireworks har typ brunnit ner. schysst.

Idag har jag. :

Skrivit på namnlistan om Dawits frigivning.

Druckit T med honung.

Varit på Glorias med Danne och kollat MFF

Fått ett skärp och en tshirt av märket Armani, direkt från Usa av Danne

Lagat Spaghetti å köttfärssås

Skrattat till tårar åt en burk parmesanost

Blivit rånad av glorias. 34 kr för en liten läsk.

Gått halva dagen i morgonrock å strumpor

pluggat Fysiologi

Fixat rökmaskin å Laser till johan&krilles 20 årsfest!

15 April - strutsen!

Idag ska jag skriva lite om strutsar. Inte nog med att dem är otroligt fula, dem är den mest inkompetenta pippi som finns, men roliga att kolla på.
Man kan ju inte tycka illa om dem.

Deras försvarsmekanism är att sätta sig ner på marken för då tror dem att dem liknar en sten, och vem vill äta en sten liksom?

Ja menar.. Kameleonter kan göra sig osynliga genom att ändra färg. 
Varför skulle strutsar vara sämre? nä, efter att ha tänkt till i sin minimaliska hjärna, som för övrigt är mindre än ögonen,  kommer dem fram till att stoppa huvudet i en håla..ser inte jag dem så ser ju inte dem mig heller! Jag kan tänka mig hur det är. Man blir jagad av ett lejon, fakk! det är skitbull! så tänker man, "jag måste gömma mig" och man stoppar då huvudet i en håla "hihi, nu var jag klyftig" kom igen,, hur charmigt är inte det?

15e April

tjena, om 2 ½ vecka fyller jag 20 år .. förväntansfull ? inte ett skit.

Första matchen på nya stadion, ja vad kan man säga. Jag har hängt på Malmö Stadion sen säsongen 2003, då var jag 14 år. Aldrig kunde jag förbereda mig för känslan när man knallar in på sveriges finaste, bästa, och dyraste arena någonsin. Den känslan går inte att beskriva så jag ska inte ens försöka. Att sedan Hitta ett youtubeklipp där Labbe gör det historiska första målet på arenan, är total eufori! Jag sitter ofta och kollar youtube-klipp på olika supportergrupper, men jag kan säga att Jublet vid målet tar det mesta! sanslösa rysningar! Jag håller med Kindgren, 3 gånger har jag någonsin fällt tårar av till följd Av MFFs resa.
Göteborg borta 2004. Största bortaklacken någonsin i nordens historia sett till avstånd.
Guldet 2004. kommentarer överflödiga.
Och nu Nya stadion.

Sprang in i Yngvesson och Patrik Andersson också. maffigt!!

Imorgon kommer Danne hem. Saftigt! hoppas han har köpt nåt redigt fett till mig som han lovade!

Skulle egentligen åkt till Stockholm och varit publikvärd mot AIK, men vår eller MFFsupports bussresor blev itne av. Lame. Bull för Chily som tagit ledigt från jobb..

Det är bara Danne som klarar av att sitta på ett flyg i 12 timmar, för att sedan åka direkt till jobbet och jobba 8 timmar, lägg därtill Jet-Lag.. Daniel Boross är Ungern Iron Man..

Idag är jag sjuk. låg halvvaken hela morgonen! när jag ligger i sängen och svettas  som en gås så får jag en dröm i huvudet av att mamma tänkte vara extra snäll och göra en pulig frukost på sängen till mig, men istället möts jag av mina kära föräldrar med Nyköpta monsterbaguetter och massa gott pålägg! jag satt å käkade i en kvart och det enda jag sa var "mm." vid varje andetag. makalös känsla!
Räksallad, Salami, Prosciutto?, sallad ... mm...

Varför ska Sony Ericsson alltid klydda till allt? varför? varför?
Jag kan inte lägga in bilder å musik å sånt på datorn från mobilen, för man måste göra det genom deras jävla skräpprogram och det har aldrig funkat på min dator.

AVGÅ NÅGON!?

11 April - Hata!

Skånetrafiken.

va e de? jo, företaget som har hand om skånes buss och tågtrafik, det är dyrt, äckligt, korkat, enorm propaganda, och styrt av tjocka, svettiga idioter!

Att åka från Hjärup till Lund kostar 36 kronor. 72 kronor fram och tillbaka, hur i helvete ska dem kunna nå sitt mål att folk ska ta tåget före bilen. Om man är fyra vuxna som ska till malmö kostar det alltså totalt 288 kronor för dem att åka dit och tillbaka, visserligen lite mindre med Due/familj biljetter, men ändå.

det ÄR faktiskt billigare att åka taxi till staffanstorp från hjärup än ta bussen. ganska imponerande.

igår skulle jag och Olof åka till kävlinge. Vi visste att dem byggde om spåren i lund, så det var ersättningbuss som gällde. Vi tog tåget in klockan 17.00 för att handla lite och sen åka till kävlinge. Vi hade läst oss till att det skulle gå en buss typ 20 över 5, den skulle vi ta. När vi kommer in till Lund så ser vi att skånetrafiken ställt fram skyltar med inofrmation. Vi fatta iiingenting för dem besrev allt så luddrigt. Men vi fick iaf fram att fram till klockan 6 ska det gå bussar, och efter 6 börjar tågen rulla igen.
Sen går vi till busshållplatsen och väntar där. när klockan var 5 i 6 så kommer äntligen bussen. den 20 över hade ännu inte kommit. När vi ska kliva på så säger busschauffören att han slutar nu och att inga fler bussar går.. scysst liksom! Då går vi in på stationen och träffar en tant som upplyste oss om att det gick ett tåg klockan 17.51.. alltså inte "efter 6" som det står på skyltarna. Nästa tåg går 18.51 .. vi blir lide lakka och springer bort till några ordningsvakter och frågar om det finns nån nisse som berättar hur vi ska göra. Men dem är ruuuskigt otrevliga och skriker på oss å grejer. jävla idioter.. När vi förklarade vad som hänt så upplyste en av dem oss,
 "har ni kollat 123an då? har ni det? , nä men ni borde kanske göra det istället för att ta upp våran tid" .. jävla pattfejs.

Iaf så går vi bort och kollar 123an. men liksom. den gick bara typ kl 07, 13, och 22, så det var inte till så mycket hjälp, vi upplyste vakten om detta, han bara fnös och gick vidare.

vi tog tåget 18.51 tillsammans med våra ragg (14åringar).. vi föll för dem när de rökte och var så coola. Vi konstaterade att den ena hade potential att bli en 10, men när vi kom på att dem är 20 när vi är 26 så var dem inte lika coola längre. ööe liksom.

2 av 3 gånger så kunde jag inte betala med mynt i biljettautomaterna. vad i helvete är det? de var en spärr för hålet ! fakk det liksom!

jagharjättedålighumorJAGVET!

jag hitta en flshbacksida med bara skämt, och herregud vad jag skrattar!


En anka går in på en bar och fram till bardisken.
Ankan (till barkillen): Har ni brööd?
Killen: Nej vi har inget bröd.
Ankan: Har ni brööd?
Killen: Hörde du inte vad jag sa? Vi har inget jävla bröd!
Ankan: Har ni brööd?
Killen: ÄR DU HELT DUM I HUVUDET? OM DU INTE HÅLLER KÄFTEN SÅ SPIKAR JAG FAST DIN JÄVLA NÄBB I BARDISKEN DIN JÄVLA PLATTFOT!
Ankan: Har ni spik?
Killen: Nej vi har ingen jävla spik!
Ankan: Har ni brööd?

Arvid o Yngve stod och pratade teckenspåk när Arvid plötsligt drog ett skämt, Yngve skrattade så han bröt två fingrar.




10 April

Jaså du! idag har det varit en sån där underbar dag igen.fruktansvärt fint väder!


Ställde klockan till 11.11 (bara för att)
Gick upp typ 11.30 för att äta frukost osv innan jag och chily skulle ta oss till Malmö för att ha genomgång på stadion. Allt gick kanon, chily hoppade på i åkarp, sen hade vi ett trevligt samtal i bussen. Efter det stod vi och löka ihjäl oss vid Stadion då vi var lite tidiga.. Sen mötte vi och dem typ 30? andra Nisse igen och han gick runt och visade oss arenan igen samt hade genomgång om var vi ska stå osv.

När genomgången var slut så frågade han oss om någon kunnat stanna kvar och hjälpa till med att bära lite grejer inne på stadion, och typ 10 pers räckte upp. Men när allt var klart så stack varenda jävel förutom chily och jag. jävligt dålig stil..

iallafall så bar vi lite reklamskyltar å sånt, (jag bar och chily puttade) , men nu kan vi iallafall konstatera att vi varit med vid bygget av swedbank stadion,   - check.
Jag var lycklig som få då jag fick beträda gräsmattan och röra mig där nere. jävlar va häftigt det var!

Sedan knallade vi till södervärn och kom precis i tid till bussen. Sen ahde vi ytterligare en bra diskussion på bussen innan hon hoppade av i lilla åkarp.

När jag kom hem så möttes jag av en familj i chillouttillstånd. Alla satt i trädgården och drack öl å sånt. Så jag knyckte en öl och joinade dem i den fina vårsolen.

Jag fick även knalla bort till Lindros och hämta lite grillkol för vårat var typ slut. Maten idag var grillat (givetvis). kotletter å klyftpotatis, - åsså påskmusk! sjuukt nice!

dagens:  Jag har byggt ett hus med ögonmåttet och en synvinkel, det blev en jävligt fin syn-villa

HAHAHAHA , den är så jävla bra!

Ikväll vet jag itne riktigt vad jag ska göra. antagligen blir det att dra till stadsparken för dansken har lånat en lägenhet där i krokarna.

jag skrattar fortfarande. shit va patetisk jag är!

puss åadjö.

8e april

Makki å Anna har gullat som fan idag.


Anna pausade gullandet och konstaterade att
"om detta varit ett spel så hade jag varit död nu.. :( "

Visste ni att Eskimåer lägger in maten i kylen för att den inte ska frysa?


Idag när jag stod å diska så råkade jag ringa lite folk i fickan. bääh, Pappa, och nån random fick något samtal av mig.

Igår gnällde jag på anna att hon skulle åka till statoil å köpa choklad till mig, men då ville hon inte det. sen idag när dem var å handla så köpte hon 400 gram så jag skulle bli nöjd, och det blev jag :) hon är en pärla anna!



Ipred

Världens dummaste jävla regel. fy fan va korkat det är! Svenska staten tror alltså att dem ska lyckas stoppa all fildelning med hjälp av en lag? trams.
Och om man nu åker fast för att ha laddat nånting, ska det då gå in i brottsregistret?

kan se det framför mig, går till tex willys och söker arbete, så kollar chefen mitt brottsregister och tänker "Ajaj.. Han har fildelat smurfarna säsong 1 och 2, han kan vi inte anställa"

å sen hamnar jag på gatan resten av livet.. schysst liksom.

jag har icke körkort och pallar inte åka med skandaltrafiken för att hyra mina filmer.. Vad fan ska folk med hårddiskar om man inte tankar musik å filmer ?

7e April

Danneboys födelsedag. grattis på honom!

Dagens GET går till GAIS prissättning! I derbyt mot IFK satte dem en löööjlig prisnivå. Dem allra sämsta platserna på arenan för... håll i er... 380 kr!! FAKK DET!

AVGÅ!!    Glenn, var fan tog demokratin vägen?? VA? jävla moderater.

Tila Tequila gnäller för alla är dumma mot henne "vad gör jag för fel, varför kan itne jag få äkta kärlek?"
FÖR DU SÖKER KÄRLEKEN I TV DIN PANTADE JÄVLA DVÄRG
kom till Hjärup istället, mmraaaauuR! <3 sweet ass.. jag vill bara biita i den!

Idag har jag varit i Arlöv hos Pappa Andersson för Anna skulle fixa sin bil, det gick bra och jag fick äntligen träffa makki och mattias pappa.

Makki påpekade än en gång att han inte tror att 600 miljoner män använder sig av Gillettes rakhyvlar. Börjar bli tradigt.

På engelska har ordet SWEDE två betydelser, nämligen SVENSK och KÅLROT. Svenskar är korkade.

Mer klydd i Wiltonaffären. vafan hur svårt kan det vara att köpa en spelare? jävla klydderövar!

Jag vill ha choklad!!!
(och Tilas rumpa.)

Vem skall avgå?!
Någon måste avgå!

6e April

ahapp. Imorgon fyller Danne år, vad ska man ge honom? svar: inte ett skit! Jag ska göra en pizza till honom när han kommer hem från USA. Kanske en duva också ? dem två bästa sakerna han vet. Mat och Duvor.
Jag förvänta mig faktiskt att han skulle lägga upp bilder på amerikanska duvor på hans photobucket, men NEJ! han är otrogen och fotar en ekorre istället! killar är svin!

Idag vaknade jag upp och kände mig väldigt fräsch. så jag gjorde en meganyttig macka med grovt bröd, lite smör, ost, skinka, sallad, och tomat! till det åt jag youghurt med musli, drack jag mjölk och tog en vitamintablett! skitbra liksom!
lite senare kom jag på den lysande idén att springa till Staffanstorp ogen, så jag ringde Anna å hon hämtade mina grejer sen sprang jag.. jävligt fint springväder ute minsann!
Det gick skitbra och det tog runt 45 minuter. När jag kommit typ halvvägs så kom jag på att jag bara lade ner strumpor tröja och byxor i väskan jag gav anna.  Så det fick bli näck under brallorna ända tills vi åkte å hämta makki vid 10.

Anna har haft en väldigt omtumlande dag idag. Hon blev aslakk på en i DonkanCrew för hon var jääätteseg! Sen var hon putt i typ ett par timmar. Nu är hon verkligen igång igen. Hon upplyste mig om att det är skitkul att kasta makkis kudde i sängen. Sen fnittrar hon sådär som bara Anna Breivald kan göra..
 Allt avslutas med att hon säger "faaan, ja pallar inte fnittra meer" sen har hon värsta puppyface.. ocjkså en sån sak som bara Anna Breivald kan göra..  putteliten!

HAHA jag sitter å skriver här i godan ro, då Makki tjuter . "ANNA DU ÄR DUMI HUVET DU HAR TAGIT HELT FÖR MYCKE POPCORN I KASTRULLEN" så vänder jag mig om å makki står svettig som fan, utan tröja, med sin buttCrac väl synlig vid spisen och poppar popcorn i kastrullen. han får panik då kastrullen tydligen var lite liten så han ställer den som är full med popcorn på bänken å tar bort locket,

 popcorn flyger åt alla håll och jag hör Anna fnissa på toa!

Nu ska vi kolla fiiiiilm! pusseliten.

5e April UPDATE

Vid 8 knallade jag upp till Jakri för att möta Millan. Jag var lite tidig så jag knalla inom min syrra och kollade in hennes lägenhet, hon flyttade i helgen. Den såg väl najs ut. Jag och hennes pojkvän Fredrik planerade inredningen och konstaterade att hon måste investera i en fet TV, för hennes nuvarande är för liten å ful. Gråa tv-apparater är vääldigt ute i elektronikbranschen nämligen. Detta hade hon ingen aning om givetvis, men vad kan man säga, hon är ju kvinna.
 
Det finns väldigt många fula tjejer! HUGA!
ursäkta, men tjejer som har slappt linne, spiktudor, och Orange hår, Måste lära sig använda BH..
Och tjejer.. om man har typ klänning, svarta strumpbyxor, och vita underwear, för fan se till så ni inte flashar muffen hela jävla tiden! det är inte ett dugg sexigt, man vill nästan kräkas! Den sledna Vita syns ju igenom för fan.

var va ja.. juste de. Stod och vänta på parkeringen ett tag och började undra om Millan kört ner i diket, men nä hon stod bara på andra parkeringen. lite kommunikationsmiss, men inte hela världen! Vi gick in och satte oss på pizzeran och började babbla om aaaaallt vi missat. Millan frågade mig innan om det finns sallad på den restaurangen och ja, de finns de.. Hon ville inte lägga på sig nåt innan hon åker.. make sense..stackars tjejer.

Vi beställde in varsin Kebabpizza som jag starkt rekomenderade för henne. den är skitgod! till den tog jag en Mariestad och hon tog Ramlösa     - med smak!

Det var verkligen jättetrevligt och vi snackade om aallt möjligt! massa nya grejer och saker som vi missat. gamla flick- pojkvänner och deras relation till varandra...,. hihi..

När både en och 2 timmar gått så ringde Glenn och fråga om vi ville åka till han å bada bastu. och Ja det ville vi. så vi körde till mig och hämta en handduk och ett par shorts. fattar fortfarande inte varför jag skulle ha de?
Sen körde vi till linero för hon skulle hämta saker as well.

Sedan körde vi den långa biten till Kornheddinge, när vi kom dit  så satt Glenn, Nalle, och "simao" i bastutunnan. Det var sån äkta man slänmgde vatten på och det var mycket mycket bättre än vanliga. Vi satt där i typ 2 timmar, efter det körde vi hem simao till torna hällestad. det var typ uta i ingenstans och jag å millan hade rättså kul när vi skulle hitta hem..,

Dagens roligaste var definitivt när hon skulle parkera utanför mitt hus. Hon fick uppdraget att leta reda på mitt hus då hon var här typ 2 gånger innan och det var många år sedan sist. Hon leta å leta, till sist gissa hon rätt så hon parkerade bilen och gick ut... -  1 meter ifrån trottoaren.. Min gata är runt 5 meter bred så 2 bilar får preciis plats. och hon lyckas stanna och parkera mitt i gatan. det såg så vansinnigt roligt ut så vi vek oss av skratt.Hon har bara haft körkort i 3 månader, men ändå.


Tack för en många skratt och en underbar kväll vännen!


5e April

Kunde verkligen inte sova inatt så att gå upp imorse var verkligen svettigt. Men jag kom upp iaf och satte på en kanna kaffe innan jag gick in i duschen.
För första gången tog jag med mig en sån termo-mugg som håller värmen, fylld med kaffe så jag kunde dricka de i  Malmö. med facit i hand - SUVERÄN idé! jag är ett Geni. Var i skolan och fick lära mig en hel del intressanta saker. bl a att man vid kvävning, inte dör av syrebrist, utan för att vi inte andas ut koldioxiden. intressant! 
Anatomi is the shit. 

Idag lyckades jag åka med busschauffören med hål i huvet. Asså han ser så jävla sjuk ut. Hans huvud ser ut som månen typ, me kratrar å grejer. 

Dagen har jag spenderat framför datorn och TVn. har mekkat lite i photoshop och grejer.. 

För typ en kvart sen ringde min gamla vän Millan. Vi var jättenära vänner för ett tag sen men det har liksom stannat upp tyvärr :( 
Hon ska jobba på Kreta ett tag så jag blev jätteglad att hon ringde.
Så nu ska vi till Jakri och äta på restaurangen och det ska bli Såååååå roliiiiigt! Har saknat henne nåt otroligt.  


För två månader sen åkte Ingvar Oldsberg fast i en poliskontroll, han hade kört 88 km/tim på en 50-väg, och när han såg de stora siffrorna "88" på polisens elektroniska fartmätare kom det förstås direkt:
  - Nämen, så trevligt... säljer ni glass här?

usch va jag skratta när jag såg den.
    
...d^,^b...

Nu vill jag till Staffanstorp ..   


Igår!

Igår var nog en av dem bästa dagarna jag haft! helt underbart.

Började med att jag stack till skolan. Snäll busschaufför både på dit och hemvägen! woho!
Kom hem, Mats frågade om jag ville spela golf när han var på obs, och klart jag ville så han droppa mig i åkarp och jag slog några hinkar, sen hämta han mig igen. Sedan kollade jag på Elfsborg-Hammarby , en bajare fick in en riktigt rökare i krysset, och elfsborg skapade ingenting. LYCKA! Till andra halvlek så åkte jag å chily in till Glorias i Lund å kollade på andra halvlek i MFF-Häcken! MFF vann och nyförvärvet gjorde målet ! LYCKA!
Sen gick jag å Chily till stadsparken å träffade Mattias, Makki å FJ, plus 2 östgötar som var väldigt konstiga.
Vid 7 tog jag bussen hem, på bussen smsa jag mamma å frågade om det inte var pizza idag, och hon svarade JA! <3

Hämtade pizzorna precis lagom till Barca, som vann givetvis! <3 4 april!

Våren är här

Dagen började inte så bra då jag knappt hann gå upp innan skolan ringde och berättade att min patient lämnat återbud. Så jag gick och lade mig igen.
Det var FAAANTASTISKT väder idag så jag åkte in till Lund och träffade Chily Mattias FJ och Olof som satt å myste i stadsparken. Jag satt där i ungefär 2 timmar innan jag tog bussen hem för att plugga och äta.

Pixie från LA INK är så sjukt snygg!!! nu tänker alla "men vänta, han hatar ju sån stil"
och JA det gör jag, men hon är ändå snygg ! fattar ni då hur snygg hon är ?¨

Dessutom tycker jag Jessica Simpson är SNYGGARE nu när hon fått lite hullhull på kroppen! sug på den ni!


Gisses christ. gick in på "mitt 3" och hittade alla gamla fakturor.
På det abbonemanget jag har haft sedan 2005-09-30 som jag nyss sagt upp har jag betalt TOTALT, håll i er nu,
trettiTVÅtusenFEMHUNDRAnittiFEM kronor! alltså 32595kr.
Helt makalöst.


Aktiv

fyfaaan va aktiv jag varit idag. Tränade precis. det är nice!

"Asså, man hade ju kunnat bajsa i en burk någon"     - Mattias Andersson, 20 år
nä det hade inte alls varit sjukt. Han har för mycket tokigheter för sig.. Jag har ännu inte fattat hur man länkar eller lägger in bilder eller nåt här, så det får vänta.

Imorgon ska jag på min första praktik. Jag är faktiskt lite nervös.

Perfekt!

Idag är det fantamej EN FANTASTISK DAG!

Jag lämnade Chily, Anna, och Makki strax efter Chily arrived. Mamma och Lollo hämtade mig i vår blåa fina bil.
När jag klev in i huset värmde jag lite resten och efter det klädde jag mig för golf! jag tänkte att Jeans och en tunn vit tjocktröja måste bli skitbra att golfa i nu när det är så varmt.
Snål-Micke kom till när jag beslutade att cykla till golfbanan då 2 min buss för 12 spänn är lite för tjock sponsring för skånetrafiken som för övrigt suger!
Man måste ju vara ett geni för att förstå sig på deras nya maskiner!, Jag är inget geni,..

I alla fall så lånade jag mammas cykel och cyklade i det fina vädret. Det gick kanon i början, fast jag märkte att mammas gnällande om att jag ska pumpa däcken på hennes cykel inte var obefogat. jevvlar va gay det var i uppförsbackarna! Att min kära moder är typ stor som ett litet marsvin märktes också då jag cyklade med knäna halvägs upp i näsan.

Väl på golfbanan så var det ännu bättre väder än i Hjärup så det slutade med att tjocktröjan åkte av och jag flashade min snygga katte t-shirt och min genomlökade rygg. Alla slag gick perfa och jag satte en typ 10meters putt  till min stora förvåning!. 

När jag sedan skulle cykla hem så ringde jag min kära vän Lina och pratade massa strunt. Tiden gick fort så tjoffs så var jag hemma.  
När jag kommit innanför dörren så kuta jag till kylen och snodde en iskall Beck´s av min mamma. mmmjau!


Soool!

Avgå!
mitt nya favoritord. Jevvla bra tryck i det ordet! Satt och spela Need for speed undercover på Wii hela natten med Mattias. Vi har klarat halva spelet på 2 dagar. LAME!
Somnade runt 6 men gick ändå upp vid 12 då jag ställt klockan. Respekt!
När jag vaknade så hade makki kommit hem från jobb, och hade givetvis däckat dirr. Han sover alltid med täcket över huvet. Har ingen aning varför men min teori är att han lider av mardrömmar, och således tror att demonerna inte hittar han under täcket. Ungefär som en 4åring. Detta utfall gör att han svettas som en griiiiiiiiiiS!
Anna vaknade nu.(kl2). Hon ser tokig ut på mornarna. Ett riktigt monster! hihi


nu kommer chily!
det första hon gör är att tjuta som satan! idag har hon på sig en svart. hyfsat ful hatt. Jag vet att jag är taskig, men det är ingen hemlighet att jag hatar det mesta du tar på dig, men jag älskar dig ändå.

pussåadjööö

En bekännelse..

Idag är det första april. Ingen bra dag på förhand, finns en del anledningar till det.

Anna å makki ligger i sängen och gulligullar som vanligt. Jag och min gulligullapa, lekkamrat, och älskare, Katten lyckades väcka Makki precis, runt 3.

Idag är jag inte mig själv. Har inte duschat på ett tag.. känner mig som makki :(

Den här katten är det bästa i mitt liv just nu. Vi beslutade imorse att vi är tillsammans! Jag friade och katten svarade med att kolla snett på mig och stöka till i sin bajslåda. YES. När vi kollar film så ligger jag alltid å gosar med henne för makki gosar med anna. På morgonen när det är mysdags så hoppar alltid katten upp å gnäller att jag ska mysa med henne. Goooooosiig!
När jag sitter vid datorn brukar hon sitta i mitt knä och leka med muspekaren.

En dag ska jag räkna hur många gånger makki fiser på en dag. Ibland sitter jag och pratar med anna, när man plötsligt hör en dov prutt.., då kollar vi direkt på makki som visar sitt pruttfejs. Anna tjuter då "åååååååååååååå.,ÅÅ.." och jag tjuter "maakkiiii"

Marley & jag

Kvällen har jag tillbringat i Makkis säng tillsammans med mattias makki och anna.  Vi såg filmen Marley & me och den var faktiskt skitbra.

Phil Collins, Bryan Adams, White Lion  -  i mitt hjärta!

Luskade lite på Aftonbladet idag. fick reda på att Ipred-lagen börjar att gälla inatt.. Mattias blev skitskraj och vågar inte tanka mer.


äh..

I stockholm visas en utställning om Titanic.
"Till exempel berättas historien om en kvinna som tog sig upp i en av livbåtarna men föll i vattnet. Hennes medresenärer lyckades inte dra upp henne men fann sedan hennes vigselring i båten, och den ringen finns med på uställningen."

helt sorgligt..     =\

Jag och Mattias börjar bli riktigt less på Makki å Annas gullande. Mattias blev fly förbannad och röt:
 "för fan, gift er så ni kan knulla!"

lite skoj faktiskt, eller hur anna ?


jag vet att du är en av typ 5? som läser min blogg. Och du fnittrar fanimej varje gång så mvg till mig <3

Systembolaget Höjer priserna med 20 % !!

AVGÅ!!

 Reinfeld? Obama?

Var fan tog demokratin vägen!?

AVGÅ!